Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Twoja ulubiona część Age of Empires?

AoE 1
    3 (5.4%)
    Rise of Rome
    5 (8.9%)
    AoE 2
    15 (26.8%)
    Conquerors Expansion
    12 (21.4%)
    AoE 3
    13 (23.2%)
    Warchiefs
    8 (14.3%)

Głosów w sumie: 54

Autor Wątek: Seria Age of Empires  (Przeczytany 6357 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Father_Pio

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Seria Age of Empires
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 09, 2008, 11:37:51 »
    mam nadzieję że skończyło się na 3. pewnie dlatego, że lubie gry w których są tylko konie i łuki :)

Podobnie i u mnie ;>
    "trójka" już mnie tak nie wciągała jak "dwójka" czy rewelacyjna "jedynka" ( tą ostatnio pobrałem sobie legalnie ze stronki i gram z braciszkiem po lanie od czasu do czasu :> )
    Może by tak Remake "Age of Empires" ^^

Offline Loriano

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 05, 2008, 21:53:08 »
    Witam!
    Ostatnio dorwałem się do Wieku imperiów trójki ;p Grałem już kiedyś ale teraz mam edycję z wszystkimi dodatkami i chciałbym się zapytać czy nie zna ktoś dobrych mapek obojętnie czy specjalne do multi czy single po prostu zacne mapki lub scenariusze.
    Więc zna ktoś ??

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 05, 2009, 15:42:22 »
    3 dla mnie najgorsza ze względu tej "nie ageowej grafiki" ( latający ludzie po strzale z armaty)
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 05, 2009, 22:33:29 »
    Mam Age of empires 3 z  dodatkiem i niezabardzo mi się podoba ale można pograć.

Offline mikid95

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 21, 2009, 19:21:17 »
    Witam. Mam AoE III kupione niemczech i chciałbym je spolszczyć z niemieckiego. Bardzo proszę o podanie sposobu spolszczenia gry bo pobrałem spolszczenie i nie wiem do jakiego folderu je rozpakować.

Offline mikid95

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 21, 2009, 19:25:50 »
    Poszukuje spolszczenia do AoE III. Kupiona w Niemczech.

Offline Vampire

• Użytkownik
      • CullenFamillyTeam
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 21, 2009, 19:33:17 »
    Mogłeś trochę poszukać -  w google pierwsza strona i masz napisane. http://forum.programosy.pl/pelne-spolszczenie-do-age-of-empires-iii-vp792526.html

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 21, 2009, 19:33:46 »
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 21, 2009, 19:56:08 »
    Fajnie szukałeś. Wystarczy uncle google i w pierwszych dwóch linkach są dwa spolszczenia...

http://www.speedyshare.com/451615811.html
    http://rapidshare.com/files/162835095/age_of_empires_3_pl.rar

Oj, co za inteligencja...

Offline mikid95

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 22, 2009, 21:22:27 »
    Racja nie pomyślałem. Sorry.

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 29, 2009, 08:09:13 »
    Gry Age of Empires I i II (dodatki też) przypadły do gustu całej mojej bliskiej rodzninie a nawet dziadkom(!) W I zaczołem pykać mając 6 lat (1999) lecz Bardziej spodobała mi się część II. Trójkę kupiłem z ciekawości, pożałowałem. Zmarnowałem 150 polskich złotych na takie h******o. Oczywiście, głosuje na Conquerors Expansion

Offline Cirmius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lipca 08, 2009, 10:30:02 »
    Grałem w serię Age of Empires. Nie miałem okazji zagrać w jedynkę. Cóż, w trójce są tylko ciekawe kampanie (szczególnie te z Morganem Blackiem), a w dwójce.. nie było u mnie opcji, żeby nie było dodatku "Counqeros". Po zainstalowaniu.. najlepsza jest dwójka z dodatkiem, krótko mówiąc :)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #27 dnia: Lipca 08, 2009, 10:31:05 »
    Grałem w serię Age of Empires. Nie miałem okazji zagrać w jedynkę. Cóż, w trójce są tylko ciekawe kampanie (szczególnie te z Morganem Blackiem), a w dwójce.. nie było u mnie opcji, żeby nie było dodatku "Counqeros". Po zainstalowaniu.. najlepsza jest dwójka z dodatkiem, krótko mówiąc :)

A ja Ci mówie, że najlepsza była jedynka...może nie na te czasy ( grafika itp ) ale grywalność ogromna:P

Offline Cirmius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lipca 09, 2009, 08:50:04 »

A ja Ci mówie, że najlepsza była jedynka...może nie na te czasy ( grafika itp ) ale grywalność ogromna:P

Wiesz, nie grałem w nią, nie mogę oceniać. Jakby nie było jedynki ( :P ) to zapewne byłby najlepszy AOE II z dodatkiem ;>

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Lipca 09, 2009, 10:05:14 »
    Można z neta pobrać. Praw Autorskich na jedynke już niema/ nie są przestzregane.