Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: czy mount & blade pójdzie na acer extensa 5630ez-432g32mn  (Przeczytany 1769 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline misiek6

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    czy mount & blade pójdzie na acer extensa 5630ez-432g32mn
    « dnia: Stycznia 17, 2010, 23:49:00 »
    Witam !
    Chciałbym się spytać czy M&B pójdzie na tego laptopa.Wymagań się nie boję tylko że tam jest karta zintegrowana intel GMA 4500m a słyszałem że m&b nie obsługuję kart intela.Czy to jest prawda? Jak ktoś ma tego laptopa i Mu mount blade chodzi to prosze napisać.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Awanturnik
    Odp: czy Mount & Blade pójdzie na acer extensa 5630ez-432g32mn
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 08, 2010, 17:19:04 »
    Nie ryzykował bym. Moja próba zainstalowania Mount and Blade na laptopie skończyła się zielonkawo-czerwonymi teksturami w trakcie gry (w tym animacja konia). A niebo było przedzielone jakby obrazem kontrolnym w trzech barwach. I do tego muliło nieziemsko. Laptop to nie sprzęt do grania. Grafika Mount and Blade nie wydaje się wymagająca, ale ta gra potrafi być pamięciożerna na nie jednym PC, a co dopiero na laptopie.

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 08, 2010, 17:50:37 »
    Spróbuj nie zaszkodzi spróbować.Najwyżej odinstalujesz

Pozdrawiam

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline misiek6

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 15, 2010, 19:45:48 »
    heh kupiłem  innego laptopa i gra śmiga na najwyższych ale co do tego laptopa co w tytule to nie radze bo czytałem dużo stron i pisali tam, że ta karta co tam jest raczej nie obsługuje mount blade.temat do zamknięcia chyba

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 15, 2010, 20:19:45 »
    Ja też mam laptopa z zintegrowaną kartą graficzną (Intel X3100) i jakoś mi chodzi. Co prawda muszę wyłączyć prawie wszystko + dynamiczne oświetlenia i mogę uciągnąć gdzieś 200 luda na ekranie ;)