Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Znikający folder  (Przeczytany 1083 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sleep

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Znikający folder
    « dnia: Stycznia 17, 2010, 22:49:55 »
    Witam!
    Tak więc od początku: ściągnąłem lepsze  tekstury do m&b i aby nie zepsuć gry (czasem się zdarza) skopiowałem zawartość folderu z grą i wkleiłem do pustego . Tam też wkleiłem tekstury . Miałem więc  na dysku wersje oryginalną i kopie z nowymi tekturami. Wszytko ładnie śmigało . Jestem teraz chory i się nudziłem więc z pół dnia pograłem ;p . Wyłączyłem kompa , a przed chwilą włączyłem i zobaczyłem , że zniknął mi folder z kopią! Dosłownie nigdzie go nie ma, przeszukałem cały dysk , a gdy wpisałem w wyszukiwarkę to znalazło mi go. Tyle , że wyskoczył komunikat iż folderu nie ma (został przeniesiony lub usunięty).Może mi ktoś wytłumaczyć co się stało? Nie chcę stracić postępów w grze :/ Szczególnie , że strasznie dużo zrobiłem questów i ogólnie się nabiegałem .
    Pozdrawiam!

PS. Jeśli są jakieś błędy czy źle to opisałem to sory , ale jestem strasznie wkurzony :/

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Znikający folder
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 17, 2010, 23:26:31 »
    O ile masz kopię to nie powinieneś ich stracić o ile zrobiłeś nową postać po prostu reinstalnij sobie nativa przekładając saevy  nic innego ci nie pozostaje...

Offline sleep

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 18, 2010, 10:37:33 »
    Bo właśnie nie za bardzo ogarniam gdzie te savy się zapisują? W folderze z gra czy w dokumentach?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 18, 2010, 10:52:00 »
    Teoretycznie w dokumentach, nawet jak usuwasz moduł to savy powinny zostać.

Offline sleep

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 18, 2010, 15:47:29 »
    Sprawa rozwiązana . Savy na szczęście zostały . Niedawno zrobiłem kolejną próbę , folder znowu zniknął ;p Trochę dziwne , bo inne nie znikają ;p