Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nasza subkultura, grupa społeczna?  (Przeczytany 2019 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Nasza subkultura, grupa społeczna?
    « dnia: Stycznia 15, 2010, 21:37:33 »
    Niech każdy się wypowie, do jakiej subkultury należy... jakie toleruje, kogo lubi, kogo nienawidzi?

Jeśli chodzi o mnie to "bujam" się w klimatach hip hopowych, ale słucham ambitnego rapu... hip hopolo i dresom typu Pan Peja mówię stanowcze NIE. Toleruję i lubię mam kilku znajomych punków i metali, a nawet jednego skina, tak jak już mówiłem nienawidzę typowego dresiarstwa i pokolenia JP.

Kiedy ty narzekasz, że nie masz pomysłu na obiad, ja nie mam pomysłu na życie.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Nasza subkultura, grupa społeczna?
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 15, 2010, 22:08:16 »
    Należę do subkultury osób delektujących się złocistym napojem, lecz uwielbiam także portery i bocki. Mówię NIE żłopaczom pseudopiw po złotówce za pół litra pełnych najgorszych E-regulatorów. Ogólnie zaliczam się do ludzi uwielbiających alkohol - którzy cenią zarówno degustację jak chlanie aż do urwania filmu. Cholernie nienawidzę ludzi częstujących innych Luksusową - producentów tego paskudztwa powinno się rozstrzelać. A co do innych subkultur, to toleruje wszystkie.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 16, 2010, 16:46:13 »
    Metali ;D. Nie ma, że kogoś nienawidzę. Lubię tylko tą subkulturę, reszte ignoruje, choć staram się tolerować.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 16, 2010, 19:57:50 »
    Nie wiem, jak na razie nie przynależę do żadnej subkultury, jednak nie trawię tych całych 'jołów' czyli pseudo-raperów i tych nie pseudo-raperów, ogólnie nie trawię hip-hopu.

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 16, 2010, 20:29:02 »
    Metal :D. Lubię punków, Hipisi są sympatyczni. A nie trawię techno mułów, dresów i płaskich hip-hopowców.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 16, 2010, 20:43:26 »
    Ja należę do superhiperprouber subkultury naszego forum :D Kiedyś należałem do tajnej sekty ministrantów. Oprócz tego jest jeszcze KMMP [Klub Miłośników Miodu Pitnego].

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 20, 2010, 16:49:29 »
    Ja należę do superhiperprouber subkultury naszego forum :D Kiedyś należałem do tajnej sekty ministrantów. Oprócz tego jest jeszcze KMMP [Klub Miłośników Miodu Pitnego].

Ja jeszcze jestem panem ministrantem :P Na lektora mi się nie chce iść więc jestem najstarszy xD Ogólnie to nie należę do żadnej, lecz zamierzam przepotworzyć się w Metala :P Jak (prawie) reszta nie toleruję JP-owców i innych "madafaków" i "nigazów".
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2010, 16:59:15 wysłana przez PissInPeace »

Offline Dudus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 20, 2010, 21:50:37 »
    Ja jestem mizantropem i do tej subkultury się zaliczam (jeżeli taka jest). Lubie jeszcze metali (sam słucham sabatonu). Nienawidze pokolenia JP, tak się tym jarają "prawdziwe dzieci ulicy".

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 20, 2010, 22:47:08 »
    Ulala, to może po kolei:
    Najwcześniejsza: Ministrant [rozpoczęcie 7 lat], zakończenie [9 lat] (odejście: przeprowadzka w inne miejsce, śmierć Księdza (morderstwo))

Późniejsza: Skate [rozpoczęcie 10 lat], zakończenie [14 lat] (jeździłem na desce, nosiłem włosy do łopatek, ubierałem się w luźne bluzy, luźne jeansowe spodnie i skate'owskie buty)

Teraźniejsza: Mhroczni metale [rozpoczęcie 15 lat], zakończenie [...] (Wszystko co wiąże się pod znakiem "\m/", należę także do stworzonego przeze mnie i kumpla, 3 osobowy zespół "Dark Storm" (Mroczna Burza) (wiem trochę lamerska nazwa, ale nic mi do głowy nie przychodziło), ja: Gitara elektryczna, klasyczna.
                       Kumpel1: Gitara basowa, growling.
                       Kumpel2: perkusja, instrumenty klawiszowe.
    Chcieliśmy grać Viking metal w stylu "Amon Amarth", ale z wkładem instr. klawiszowych. Raz chcieliśmy w nocy wziąć sprzęt i jechać z tym na cmentarz, kumpel nr 3 miał nas nagrać, ale dużo ludzi było (dzień wszystkich świętych) po godzinie 02.00 ;/

To chyba na tyle.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2010, 22:54:31 wysłana przez Balian »

Offline Antictizen

• Użytkownik
    • Vampires is best!!
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 06, 2010, 15:21:19 »
    Gracz w końcu najwięcej gram w szkole,a tak naprawdę jestem modsem(The Beatles,The Who)