Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam Was, panowie szlachta  (Przeczytany 1101 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LordzFc

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam Was, panowie szlachta
    « dnia: Stycznia 12, 2010, 22:18:51 »
    Jam jest Paweł. Imię otrzymałem po urodzeniu i nieprędko się zanosi na jego zmianę. Urodziłem się w roku'94, a pochodzę z okolic Radomska. To na tyle podstawowych informacji.

Mam bardzo szerokie spektrum zainteresowań. Uwielbiam i historię(XX wiek najbardziej, ale i miłuję XVII), i astronomię, i fizykę, i chemię nawet troszkę, i... Możnaby wymieniać niemalże bez końca. No dobrze, dodam jeszcze dosyć mocne wchłanianie informacji z branży IT.
    Uwielbiam pisać. Po prostu u w i e l b i a m, acz moje zakorzenione głęboko lenistwo mi trochę utrudnia tę wspaniałą czynność, jednakże, kiedy zacznę to ciężko mi się oderwać. Oczywiście mam świadomość, że muszę jeszcze sporo ćwiczyć ten ,,skill", ażeby coś zacząć osiągać tego, niemniej mam motywację - w końcu lubię to robić ;) Wcielanie się w różnorakie rola daje mi naprawdę niemałą przyjemność.
    Słucham muzyki dosyć różnorakiej. Sporo soundtrack'ów z gier pochłonąłem, niejedną płytę Iron Maiden i tego całego rockowego patałjctwa. Raczej się nie ograniczam, bo ,,to jest techno, a ono jest be". Byłem młodszy(no teraz to jestem taki ,,stary") to faktycznie żywiłem pewną nietolerancję do innych gustów.  Przeszło mi.

Z M&B mam związek od blisko, hmmm z dwa i pół roku będzie już.Sporo czasu przegrałem na wersji 0,894, czy jakoś tak, 0,903 i potem dosyć długa przerwa. W 0,960 trochę było godzin, ale nie aż tak dużo. Powróciłem ostatnio do tego tytułu i zassal mnie porządnie. Generalnie gram na modach, bo native mi się już dość dawno znudził.

10641996- gg

lordziklol@aqq.eu - jID

LordzFc - steam

zadupionynietoperz - xfire

I mam pytanie: który dział jest najodpowiedniejszy na ARR z M&B?

Offline Reger26

• Użytkownik
    Odp: Witam Was, panowie szlachta
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 12, 2010, 22:21:31 »
    Witam cię kochaniutki

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 12, 2010, 23:49:57 »
    Serdecznie witam, ładnie się nam przedstawiłeś, interesującą opowiastkę zaprezentowałeś - tak trzymaj!!
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 13, 2010, 12:06:42 »
    Witam. Dział o jaki pytasz to "Media".

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 13, 2010, 13:52:44 »
    Witaj imienniku :P Też UWIELBIAM pisać różne opowiadania, ale w szkole nie mam z tego zbyt dobrych ocen bo... piszę jak kura pazurem :d

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 13, 2010, 13:54:06 »
    Czołem Waszmości!

Po takowym powitaniu na kpa nie wyglądasz, jeno nie podpadnij panom modom już w wejściu samym. Ostatnio dużo było przypadków łamania przez świeżych userów regulaminu więc imaginuj sobie.
    Ach szlachetko, dawnom nie prawił po staropolsku, witam na forum.

Pozdrawiam :D