Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Rebelią i pokonaną frakcją?  (Przeczytany 1827 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Rebelią i pokonaną frakcją?
    « dnia: Stycznia 11, 2010, 09:53:24 »
    Witam, mam problem skończyłem Rebelię Vaegirów teraz władcą jest Książę Bękart :P tylko nie wiem co się stało ponieważ dałem mu we władanie Miasto Khudan jako nową stolicę a ten co się ukazało po ukończeniu Rebeli mnie nienawidzi (-100) i niby juz nie ma państwa Vaegirów a kiedy rozmawiam z nowym Królem to nadal mam nieukończone zadanie z Rebelią... czy to jakiś bug? czy ja cos źle zrobiłem?

Kiedy ty narzekasz, że nie masz pomysłu na obiad, ja nie mam pomysłu na życie.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    Odp: Problem z Rebelią i pokonaną frakcją?
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 11, 2010, 11:22:09 »
    1. Nie ten dział.
    2. Z powodu braku przecinków w wielu miejscach ciężko zrozumieć o co Ci chodzi.
    3. Koniec wspomagania kandydata do tronu to jest bug i nic z tym nie zrobisz, trzeba czekać do następnego patcha do M&B.

Proszę, aby któryś moderator przeniósł to do właściwego działu...

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 11, 2010, 13:29:26 »
    A mnie się wydaje, że to dobry dział.
    Cóżjak już kolega powiedział  to jest bug rebelia nigdy się nie kończy, lecz co do relacji z nim  widocznie zbyt dużo włości dawałeś innym lordom a jemu dałeś na końcu Khudan dlatego cię znienawidził.

Jeżeli chcesz zobaczyć jeszcze ciekawszy bug(przynajmniej u mnie on działał) to powiedz, że rebelia skończona i  że przestajesz go wspomagać, u mnie poskutkowało to tym, że miałem  pretendenta do tronu w oddziale ale był on także na mapie....

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 11, 2010, 20:39:06 »
    Bug i tyle, cóż począć. Poczekaj na patcha i przestań wspierać tego niewdzięcznika :-) pozdro i naucz siętrochę o przecinkach , lecz tragedi nie ma.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 11, 2010, 21:03:39 »
    Wiesz, że twój post nie wnosi nic do tematu??, pozostaje tylko czekać na Warbanda, z nadzieją o poprawieniu tego bugu bo patchy do native już nie będzie.

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 19, 2010, 14:08:31 »
    Ja mam mianowicie takiego bug'a i chciałbym się zapytać czy jest na niego jakieś rozwiązanie.  Na początku rozgrywki moją ostatnią postacią byłem wasalem Haralusa i otrzymałem od niego wioskę, następnie przeszedłem do rhodoków i ta wioska była już rhodocka, ale jak znów postanowiłem zmienić frakcję to zostawiłem im wioskę, która nie należy "administracyjnie" do żadnego miasta, a teraz gdy jestem już nieformalnym królem całego "Nordlandu", który teraz naprawdę bardzo, BARDZO chcę zmieść frakcję rhodoków z mapy ma spory problem. Czy jest na to jakieś rozwiązanie?