Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Eliminacja frakcji  (Przeczytany 2703 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Germanus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Eliminacja frakcji
    « dnia: Stycznia 10, 2010, 16:43:51 »
    Witam!
    Mam pytanie jak wygląda eliminacja frakcji. Jestem wasalem króla Rhodoków, który walczy z Królestwem Swadi. Przeciwnikowi została stolica oraz masa Lordów która tam siedzi. Mam pytanko, jak wyeliminować lordów wroga, bo nawet jak są w niewoli to po czasie wychodzą za kase. Mam ich nie wypuszczać?? Wtedy zjedzie mi honor...
    ps. mam w niewoli wrogiego króla i nie wiem co z nim zrobić:)
    z góry dziękuje za pomoc
    Pozdrawiam!

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Eliminacja frakcji
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 10, 2010, 19:18:25 »
    Musisz zdobyć wszystkie lenna frakcji oraz, pokonać potem wszystkich lordów, lordowie rozejdą się do innych królestw, a królestwo zostanie pokonane.

Offline Germanus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 11, 2010, 13:34:53 »
    Wobec tego będe trzymał w niewoli ich lordów, bo walczenie z wszystkimi zgrupowanymi w Praven jest samobójstwem;P Jeśli po zdobyciu ich ostatniego miasta lordowie się przechodzą do nowych królestw to mało prawdopodobne aby ktoś przeszedł do Rhodoków któzy ich podbili?

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 11, 2010, 13:36:33 »
    Wiesz  najczęściej jest tak, że przechodzą do frakcji w której nie ma gracza, mi np nigdy nie zdarzyło sięby jakiś wrogi lord trafił do mojej frakcji(do tej do której należę)

Offline Germanus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 12, 2010, 12:19:22 »
    Wyeliminowałem Swadii. Dwóch lordów przeszło do mojego króla. Zauważyłem że akurat z nimi miałem poprawne relacje, więc  biorąc pod uwagę, że wszyscy walczyli z Swadii, więc lordowie pokonanego królestwa wybierają zapewne nowe Królestwa na podstawie stosunków z nimi. Taka jest w każdym razie moja obserwacja;)

Offline seager18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 12, 2010, 17:30:38 »
    ja jak pokonałem chanat to połowa tamtych lordów przeszła na moja stronę ( swadia ) a reszta do reszty.  A i sanjar chan - postać nie istniała xDD

Offline paulo4321

• Użytkownik
    • Pieskie życie......
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 14, 2010, 20:11:53 »
    Ja wyeliminowałem Rhodoków. Najpierw brałem ich lordów do niewoli (nie oddawałem ich nawet za okup), potem podbiłem wszystkie miasta, zamki i wioski (oczywiście Rhodoków) i po chwili wyskoczył komunikat "królestwo Rhodoków przestało istnieć" czy jakoś tak, a jak lordowie Rhodoków mi uciekali z niewoli to przechodzili do innego królestwa.