Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Swobodne rozmowy na temat Star Wars.  (Przeczytany 23299 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Swobodne rozmowy na temat Star Wars.
    « Odpowiedź #180 dnia: Marca 16, 2010, 00:29:44 »
    Ok, więc dzisiaj po siedzę nad tym, ale dopiero po meczu ;]

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #181 dnia: Listopada 20, 2010, 20:35:15 »
    To offtop, tu się wiadomości nie naliczają. Więc odświeżam, bo Grievous prosił :D

Czy o ten temat ci chodziło?

_______________________________________ ______________________________

Ja uważam, że Star Wars to jeden z najciekawszych uniwersów, jakie kiedykolwiek powstały. Nie mam zdania, która frakcja jest najlepsza, acz lubię szyki bojowe, symetryczne ich wykonanie przez klony, dlatego je lubię :D Ponadto niebieskie blastery rządzą!
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #182 dnia: Listopada 22, 2010, 17:44:22 »
    Czy mi się zdaje czy Lucas porzucił filmową sagę? Otóż emitowany obecnie serial "Wojny Klonów" to straszny crap, podobnie jak nowo powstające, bazujące na nim gry. Natomiast dużo pracy poświecą się nowemu MMORPG-u osadzonemu w czasach Starej republiki - czyli tworu ledwo pokazanego w filmowej sadze. Nie mówię że Jedi Knight to moja ulubiona gra, lecz brakuje mi czegoś osadzonego po wydarzeniach "Powrotu Jedi", natomiast Lucas Arts cały czas serwuje gry czasowo osadzone przed "Mrocznym Widmem"...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #183 dnia: Listopada 22, 2010, 17:50:44 »
    Co wg. mnie jest osobistym strzałem w but, ponieważ nie ma dużo książek na ten temat. Osobiście uważam, że lepszym pomysłem byłoby stworzenie gry po wydarzeniach powrotu Jedi - np. coś o Mandalorianach albo/lub wojny z Vongami :D

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #184 dnia: Listopada 22, 2010, 19:21:45 »
    Gra to dobry pomysł . Ostatnie gry to niestety totalna kaszanka , mi się marzyła gra która by łączyła dawne symulatory ( TIE-Fighter ) z system walki i stylem rozgrywki z Jedi Outcast i Jedi Academy osadzona w Wojnach Klonów pt. od zera do bohatera . Czyli jesteś jakimś tam padawanem i wspinasz się coraz wyżej w hierarchii Jedi , uczestniczysz w najważniejszych bitwach otrzymujesz wreszcie mała flotylle co się kończy rozkazem 66 a później działalnością dla Republiki . Myślę , że byłby to dobry pomysł na grę :)
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #185 dnia: Listopada 22, 2010, 21:41:49 »
    Mi do szczęścia wystarczył by kotor 3 ;) . Nawet nie musi być wiele rewolucyjnych zmian, wystarczy nowa historia lub dalszy ciąg wydarzeń z jedynki lub dwójki, jakieś 30-40 h rozgrywki na jedną kampanię i będę w niebo wzięty ^^.

Ps.Teraz wychodzi SW:TOR ale to już nie będzie to samo ;/ .

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #186 dnia: Listopada 22, 2010, 22:05:24 »
    o... jeszcze długo nie wyjdzie.

Ja tam kicham na TORa, bo będzie na abonament na 90%, a ja nie będę bulił 200 zł za pudełko i jeszcze potem pewnie z 6 dych miesięcznie...

Czekam do jutra, jutro kupię CDA i zobacze jak wygląda Two Worlds II. A tak to chętnie pograłbym sobie w Jedi Knight'sa, ale koledze pożyczyłem i go nie widziałem od dawna (różne szkoły) ;(
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #187 dnia: Listopada 22, 2010, 22:20:52 »
    KOtOR to to samo co Old Republic... Cały czas jest wałkowany temat tych dawnych czasów 3000 lat przed Yavinem. Nie znoszę tego! W ciągu 3 tysiącleci technologia nie posunęła się ani krok! Jakiś totalny marazm... Dlatego nie lubię tych czasów nie ujętych w sadze bo uwidaczniają mi miałkość filmowej sagi: Co to za cywilizacje, które w ciągu tak długiego okresu czasu zatrzymały się w miejscu?! A Lucas cały czas jednak trwoni przy tych grach kompletnie zaniedbując dzieła dzięki którym stał sławny... Heroes of the Republic - śmiech na sali, crap gorszy nawet od najnowszej części C&C. 
    "I never risk my own skin if I don't have to."