Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dlaczego mody nie działają?  (Przeczytany 3132 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Commander300

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dlaczego mody nie działają?
    « dnia: Stycznia 06, 2010, 13:15:54 »
    Witam wszystkich,

Dlaczego niektóre mody mi nie działają? Np. gdy wchodzę w okno ekwipunku to wyskakuje błąd albo podczas wczytywania menu już wyskakuje.
    Wiecie o co może chodzić? Proszę Was o pomoc

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Dlaczego mody nie działają?
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 06, 2010, 16:49:03 »
    Zrób screen błędu i nam go pokaż.Nikt nie jest jasnowidzem ;)

Offline Grzesiek313

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 06, 2010, 17:22:41 »
    Ja też tu napiszę w sprawie mojego problemu ,żeby nie zakładać nowego tematu , otóż. Mam wersję gry 1.011 i problem dotyczy jedynie modów .  Jeżeli włączam grę w Native to wczytuje się ona i działa , a jeżeli włączam któryś z modów to wczytuje mi się główne menu (baaaaaaaaaaaaaardzo długo) , no w sumie nie do końca bo przy można powiedzieć 99 % paska podczas wczytywania tekstur jakby zacina się i trwa to całą wieczność (raz czekałem 40 minut), i nigdy się nie wczytuję. I gdy włączam menadżer urządzeń to pokazuje on , że MB ma status "brak odpowiedzi" . Proszę o pilną radę co pomoże lub jak to naprawić , pozdrawiam.

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 06, 2010, 17:29:39 »
    A jakie mody próbujesz uruchomić? Bo cosik mi się wydaję, że prawie napewno nie pod wersje native 1.011 
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline Grzesiek313

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 06, 2010, 17:32:56 »
    Są pod dobrą wersję , zresztą wcześniej działały: Lord And Realms 1.505 , The Eagle and The Radiant Cross , Sword of Damocles Gold alpha. Te dwa pierwszy wcześniej działały , w sumie ten Lord and Realms tylko raz a potem już występował ten problem .

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 08, 2010, 16:45:43 »
    Może trochę dokładniej opisz swój błąd?Nie wiem jak Ci pomóc jeżeli nie wiem co się dzieje...

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 08, 2010, 17:08:08 »
    Pierwszy stopień przeinstaluj gre. Masz wersje z kartonu czy z neta ściągałeś?
    Bądź dumny ze swego wroga i jego osiągnięć, przyjaciół miej blisko siebie a wrogów jeszcze bliżej.

Offline Grzesiek313

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 08, 2010, 18:58:19 »
    Jak mam dokładnie opisać ?;> wersja z oryginalnym kluczem .

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 08, 2010, 22:05:39 »
    A jakie mody ściągasz? konkretne pod jaką wersje są? bo coś mi się wydaje że mody masz ale do starszych. I skąd pobierasz?
    Bądź dumny ze swego wroga i jego osiągnięć, przyjaciół miej blisko siebie a wrogów jeszcze bliżej.

Offline Grzesiek313

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 08, 2010, 22:55:37 »
    Są pod dobrą wersję , zresztą wcześniej działały: Lord And Realms 1.505 , The Eagle and The Radiant Cross , Sword of Damocles Gold alpha. Te dwa pierwszy wcześniej działały , w sumie ten Lord and Realms tylko raz a potem już występował ten problem .

Człowieku jak chcesz pomóc to przewertuj temat !! Bo zadajecie wszyscy te same pytanie , a jedna osoba mi coś zaproponowała tylko co z tym mogę zrobić, reszta wnosi tylko pytania do tematu .

Offline Egzorcysta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 08, 2010, 23:19:16 »
    Ugryzę się w język i Cie nie zwyzywam. Miałem podobny problem a objawił sie on tym że wersja moda nie była kompatybilna z wersją gry. To znaczy że jeden mod może byc pod kilka wersji 711, 808, 101000 itd a nie działa pod każdą. A jeżeli mówisz że mody są ewidentnie pod wersje która posiadasz to nic nie poradzę. Ewentualnie bugi ale to chyba nie w 4 modach jednoczesnie jak to stwierdziłeś.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2010, 23:22:04 wysłana przez Egzorcysta »