Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Last Days - rozmowy bardzo ogolne  (Przeczytany 102205 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Odp: The Last Days
    « Odpowiedź #15 dnia: Września 23, 2006, 23:39:31 »
    Brawa dla ciebie! Ja się nic nowego nie dowiedziałem, ale jestem przekonany, że pomoże to wielu początkującym graczom. Dzieki i tylko tak dalej! Pozdro.

Offline zarost22

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Września 24, 2006, 00:04:55 »
    Wielkie dzięki Bohusz ze powiedziałeś ze trzeba zniszczyć Dol Guldur przez mordorem. Nigdy nie wybierałem się w tereny zamieszkiwane przez elfów (denerwowały mnie mapy z drzewami i zajebiśc łucznicy którzy potrafią doprowadzić do szału. A jak wiadomo elfy sąsiadują z orkami z Dol Guldor. Nie unicestwiłem ich, przez co nie mogłem pokonać mordoru. Co uniemożliwiało mi zakończenie gry). The Last Deys według mnie jest najlepszym modem jaki kiedykolwiek został stworzony do Mount & Blade. Nie dość ze jest oparty na świetnym dziele Tolkiena to dostarcza wiele chwil wspanialej zabawy. Rasy i nowe oddział pozwalają odczuć klimat gry a dla miłośników „Władcy pierścienia” są dodatkowym argumentem, który zachęca do rozpoczęcia gry. Aktualnie mam 36 lv i mam nadzieje ze Rasy które zostały pokonane odrodzą się, poniwaz nie mam ochoty kończyć jeszcze gry.
    Boo

Offline Malahit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Września 29, 2006, 15:38:46 »
    WLasnie dostalem zadanie wykonczenia Isengardu, jak -konkretnie- to zrobic? Myslalem ze chodzi o podbicie ich kapitolu, ale to nie to...

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 29, 2006, 16:50:31 »
    Wykonczenie kogokolwiek odbywa sie przez wybicie do nogi ich leser i great hostow.

Offline Malahit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 29, 2006, 18:13:57 »
    Czyli gonitwa po mapie?

Great...

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 30, 2006, 09:48:52 »
    Gonitwaa? Nieee...

Great hosty w późniejszej fazie gry maja po 500 ludzi, także ganiac ich nie będziesz musiał...prędzej one ciebie :P

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #21 dnia: Września 30, 2006, 11:23:44 »
    Serio dotrwales do takich hostow? Ja na koniec gry mialem okolo 250 w great hoscie.

Offline kaksodu

• Użytkownik
    • 555 666
    « Odpowiedź #22 dnia: Września 30, 2006, 14:10:18 »
    co prawda mam narazie 18 lvl ale te rozkoszna FA-KJU bardzo mi pomoze jestem tego pewien chociaz moglyby jeszcze pojawic sie porady jak wypelnic misje ;] chociazby jakis tam smieszny kapitan uruk hai zlecil mi dopadniecie kogos wyzszego stopniem z rohan brigand i co dopadlem ekipe to w jego szyji od razu pojawialo sie ostrze mojego topora xd

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #23 dnia: Września 30, 2006, 14:32:07 »
    Jak sobie wyobrażasz znokautowanie kogoś toporem :D? Jak łapiesz jakiegoś briganda czy innego kapitana to musisz to zrobic bronia obuchową.

Jason: niedługo zamieszcze screena :)

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Września 30, 2006, 15:00:17 »
    Ja tam nigdy nie mam broni obuchowej. Najlepszy sposob zeby kogos znokautowac to go po prostu "rozjechac".
    Jeszcze nigdy nie spotkalem sie z takimi wielkimi hostami a gram juz jakies 3 tygodnie (62 lvl). Za to spotkalem  kiedys  oddzial gdzie bylo ponad 80 katafraktow.
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline kaksodu

• Użytkownik
    • 555 666
    « Odpowiedź #25 dnia: Września 30, 2006, 15:33:31 »
    eee jak rozjechac konnego mistrzu a jezeli chodzi o nokaut toporem to powiedzmy ze powinna byc mozliwosc przekrecenia ostrzem do tylu i uderzenia tepym owalnym ksztaltem przez jakis czas chodzilem do bractwa <tam co prawda bron od nowosci byla nie naostrzona> ale jak komus dzwona zrobiles za pomoca bynejmiej nie "ostrej" czesci toporka to szybko nie stawal :D

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Września 30, 2006, 15:55:30 »
    To ze nie mialem broni obuchowej to nie oznacza ze nie mialem innej broni w ekwipunku. Mialem jakiegos 2H to walilem nim po koniku a jak gostek stal sie piechurem to go rozjezdzalem. :)
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline kaksodu

• Użytkownik
    • 555 666
    « Odpowiedź #27 dnia: Września 30, 2006, 17:07:41 »
    ehh mialem na mysli ze nie da sie rozjechac ludka na koniu :P to ze go zwalic z konia mozna to wiem :P

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #28 dnia: Września 30, 2006, 18:06:33 »
    a czasem  mozna tez zwalic konia nikogo przy tym nie bijac :D ( choc niektorzy twierdza ze sie wtedy bije kapucyna, ale ja zadnego kapucyna nie znam)

drunken masta

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #29 dnia: Września 30, 2006, 18:31:41 »
    Tom z tym 62 lvl to świrujesz czy cheatujesz? Bo jakos mi się nie chce wierzyć, ze w 3 tygodnie nabiłeś taki high lvl. Od 30. exp leci jak krew z nosa, a pózniej to już ugh :P