Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Last Days - rozmowy bardzo ogolne  (Przeczytany 102192 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Odp: The Last Days
    « Odpowiedź #45 dnia: Października 08, 2006, 21:22:35 »
    Aha czyli haluna nie miałem i wszystko jest ok. Ale gdybys faktycznie Gother miał jakieś problemy to zapraszam do tego topica:

Offline Gother

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 08, 2006, 21:47:00 »
    Kliknąłem na link na taleworlds. ten działal. Hurra!! I opłacilo się! U was nie ma patcha!

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 10, 2006, 18:00:14 »
    Hej, a co zrobić żeby przyłączyli się do mnie bohaterowie? Gdzie znajde takiego Gandalfa czy Aragorna? I kiedy zrobi się w końcu "gorąco"?

Offline Daq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 15, 2006, 19:12:36 »
    Hej, a co zrobić żeby przyłączyli się do mnie bohaterowie? Gdzie znajde takiego Gandalfa czy Aragorna? I kiedy zrobi się w końcu "gorąco"?
    Jak do tej pory żadnego znanego z książki/filmu bohatera nie znalazłem więc nikłe na to szanse.
    Gorąco robi sie dosyć szybko ,zauważysz po tym że po mapie będa Cię gonić armie złożone z conajmniej 50 wojów.

Pytanko: Czy jest w tym modzie jakiś zamek do zdobycia? Bo jak narazie oblężenia miasta mam niemożliwe (a chciałoby się walczyć o minas tirith)

Offline Camus

• Użytkownik
      • Suikoden
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 16, 2006, 11:02:16 »
    jak wogole sie instaluje tego moda?:> :>
    http://www.prawiczek25.pl/

$ouls of Di$tortion \m/

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 16, 2006, 13:07:16 »
    Instaluje sie normalnie :). Czyli odpalasz instalke i instalujesz do katalogu "modules"  ktory znajduje sie w katalogu z gra.
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Gother

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 16, 2006, 22:01:30 »
    50 wojów! Akurat! Tu jest ponad 50 wojów, a od armii mających koło setki żołnierzy, az się roi. Ale mam na nich sposob. Przejeżdżam przez nich mając wyciągnięta lancę iginą masowo. Buhahaha mięczaki!

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 09, 2006, 16:05:33 »
    Można mieć niektórych bohaterów z książki: Glorfindel,Haldir,Erkenbrand itp. Musisz mieć poprostu dużo influence i jak np. jesteś rohańczykiem to jeździj po miastach w rohanie i zbieraj dowódzców miast ( na każdego 150 influence trzeba). W Lorien można zdobyć Haldira i Glorfindela ( nie pamiętam ile influence).
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Ezuall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Lutego 21, 2007, 22:28:17 »
    Witam , ja mam pytanie.. jak najszybciej na 5-10 lvl nabic okolo 100 infulence (czy cos takiego)
    i jakby mi ktos mogl podac jakis fajnu build na uruk-hai wojownika ktory sluzy Mordorowi :) z gory thx

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lutego 22, 2007, 00:54:43 »
    Wg mnie infy najłatwiej zdobyć biorąc udział w bitwach. Jeśli nie masz zbyt mocnej drużyny, to przyłaczaj sie do bitwe pomiędzy Twoimi sprzymierzeńcami a wrogiem. Najlepiej, gdy wróg ma jako jeńców dobre jednostki - po wygranej bitwie można je przeciągnąć na swoją strone.
    Zbyt długo w Last Days nie gram, więc nie wiem czy jest jakiś inny sposób zdobywania "wpływów".
    Co do drugiego pytania - jakiego "builda" ?

Offline Ezuall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lutego 22, 2007, 08:26:18 »
    Chodzi mi o cos takiego ze np. mam robic sie w bronie 1h/2h w luki/kusze czy moze oszczepy? jakie umiejetnosci dawac itd.

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Lutego 22, 2007, 15:57:26 »
    To już zależy od preferowanego przez Ciebie stylu walki.
    Na tym forum jest temat: "Strategie". Tam część użytkowników napisała jak walczy. Zawsze możesz tam zerknąć i wypróbować jak styl najbardziej Ci odpowiada.
    Ciężko jednostacznie odpowiedzieć na to pytanie.

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    « Odpowiedź #57 dnia: Lutego 24, 2007, 18:35:50 »
    Z tego co pamiętam to na 5-10lvlku ciężko jest nabić influence... nawet 100.
    Musisz sie dużo bić i wykonywać misje... w miare swoich możliwości :)
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline M3k

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Lutego 24, 2007, 20:25:28 »
    Ej mam pytanie co to tego moda gram juz w niego troche ale chciałbym sie zapytac czy jest mozliwosc np: zeby rohan pomagał gondorowi bo takie coz ze oni jeżdzą tylko po swoim terenie robi sie bez sensu
    i pytanie 2 u takiego kolesia niewiem dokładnie jak on sie nazywa ustawia sie date wojny kiedy ta wojna sie zacznie (pisze ze jest)
    ale cus gra jak gra nic sie nie zmienia ;/
    yoyoyo
    ŻebY KtoŚ NiE MówiŁ Że SpamujĘ -->
    http://www.bofh.org.pl/anty-spam/simple-polish.htpl

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Lutego 24, 2007, 21:48:28 »
    Ad. 1
    To już pretensje do AI komputera. Cięzko będzie o wspólne wyprawy na wroga.
    Jednak jest to uwarunkowane wydarzeniami w ksiązce - ze względu na przewagę liczebną wojsk Saurona i Sarumana, przed bitwą na polach Pelennoru, Rohan i Gondor walczył oddzielnie - kazdy dbał o swoje 4 litery. I taki obraz w grze mi odpowiada.

Ad. 2
    Sorry, ale niezbyt jasno sie wyraziłeś i nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Kiedy pojawi się komunikat, ze Wielka Wojna się zaczęła, rozpoczyna się zabawa - tzn losy bitew stają się ważne. U królów/namiestników/dowódców miast możesz zapytać o jej przebieg. Wtdy też zaczynają wyruszać Great Hosty i inne większe zbiorowiska mięsa armatniego.

EDIT: Jak się już okazało, na pierwsze pytanie udzieliłem niewłaściwej odpowiedzi. Dzieki Haldir za sprostowanie.
    Tłumaczy się tylko winny, jednak na usprawiedliwienie dodam, że nie korzystałem z tej opcji.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2007, 22:10:17 wysłana przez mielonka »