Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Last Days - rozmowy bardzo ogolne  (Przeczytany 101932 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: The Last Days - rozmowy bardzo ogolne
    « Odpowiedź #285 dnia: Lutego 16, 2012, 18:34:09 »
    Aleś ty niemiły.... Podmień uniloader jeszcze raz

Przypominam, że za propagowanie piractwa także dostaje się warny/bana.

Offline KaOdysTV

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #286 dnia: Lutego 17, 2012, 11:59:23 »
    Mi osobiście bardzo się podoba mod. Gram człekiem i jestem wasalem Rohanu ponieważ ma chyba najlepszą jazde. Jestem teraz na ok. 25 poziomie i bez problemu z jazdą Rohanu rozwalam orc'ów tylko wkurzają mnie ci jeźdźcy z wilkami.

Pozdro
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #287 dnia: Lutego 18, 2012, 15:39:37 »
    Witam, Grę mam nieoryginalną - ściągniętą i mam wklejony unioader przez który mogę grać do woli, ale Mod trzeba uruchamiać ze launchera od TLD tylko wtedy mam ograniczenie do jakiegoś lvla, co zrobić? pomocy!
    Aleś ty niemiły.... Podmień uniloader jeszcze raz
    Najwidoczniej, ten mod aż tak zawiódł ludzi, że nawet administratorzy zapomnieli o tym dziale

Mi osobiście bardzo się podoba mod. Gram człekiem i jestem wasalem Rohanu ponieważ ma chyba najlepszą jazde. Jestem teraz na ok. 25 poziomie i bez problemu z jazdą Rohanu rozwalam orc'ów tylko wkurzają mnie ci jeźdźcy z wilkami.

Pozdro

Tak...Jak grywałem w tego moda, to byłem albo Dunedainem, albo rohirrmerem(?). Ogólnie był to dla mnie jeden z plusów modyfikacji. Możliwość rozjeżdżania uruków i orków.Ale jeźdźcy na warga to było coś.
    Zawsze kojarzyła mi się ta walka z urywkiem z filmu reż. P.J..Dokładnie moment, kiedy to jeźdźcy na wargach zaatakowali Rohański pochód, który zmierzał do Helmowego Jaru.
    To było coś :D
    BS ustawiony na 300 i kupa jazdy :]

Eh...Kiedyś jeszcze sobie to odpalę i tylko dla tego!!

Pozdrawiam!

Offline totti125

• Użytkownik
    « Odpowiedź #288 dnia: Marca 05, 2012, 21:36:39 »
    Nie wiem czy ktoś się jeszcze interesuje tym działem,ale warto zapytać.Macie może jakieś dokładne namiary areny?Zanim mnie wyśmiejecie przeczytajcie do końca.Mam wersję 3.01 i z tego co wiem to powinna być w brigand forcie.Jednak na mapie nie mam nawet takiej miejscówki.Pomożecie? :D

Sorry za off-top
                                                                    POZDRAWIAM

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #289 dnia: Marca 08, 2012, 16:08:24 »
    Jak najlepiej i najszybciej nabić rangę? Trochę irytuje mnie brak możliwości sugerowania akcji oraz brak dostępu do specjalnych itemów.

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #290 dnia: Marca 08, 2012, 22:07:51 »
    Zadania od lordów i króla, wygrywanie bitew, zwłaszcza samemu, kiedy król jest niedaleko, albo na terytorium frakcji u której sobie chcesz nabić.

Edit: Samemu czyli tylko swoim party, bez jakichś sojuszników.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Anemiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #291 dnia: Kwietnia 16, 2012, 22:12:18 »
    Witam,
     mam pewien problem z TLD (v.3.1+hotfix), mianowicie WSZYSTKIE elfy są nieśmiertelne - ja, sojusznicy, wrogowie, obiekty misji, przez każdego elfa ostrza dosłownie "przenikają". Niby nic takiego, ale wkurza mnie to, bo bycie nieśmiertelnym odbiera całą frajdę z gry. Ma ktoś może pomysł, co z tym zrobić?
    Z góry dzięki za pomoc.

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #292 dnia: Kwietnia 16, 2012, 23:06:13 »

Offline Anemiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #293 dnia: Kwietnia 17, 2012, 14:17:21 »
    Nie działa, elfy wciąż nieśmiertelne. Trudno, będę grał Rohirrimami/Gondorczykami aż coś z tym zrobią.

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #294 dnia: Lipca 02, 2012, 23:21:58 »
    Hello!
    Gdzie ja mogę kupić jedzenie? Bo te parę lembasów które dostałem na początku szybko się skończyły a nie widziałem tu żadnych sklepów w których mógł bym kupić więcej.

Offline Solejók

• Użytkownik
    « Odpowiedź #295 dnia: Lipca 03, 2012, 07:58:11 »
    A na początku gry nic nie ustawiałeś? Jeśli nie, to włącz obóz i tam ustaw funkcję, umożliwiającą ci widzenie wszystkich opcji w mieście. Normalnie nie można zagadać do kowala/zarządcy magazynu, tylko trzeba ich szukać, łażąc. No więc włącz tę opcję i zagadaj z kolesiem stable/warehouse, on będzie miał pewnie coś na stanie ;P

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    « Odpowiedź #296 dnia: Lipca 03, 2012, 13:09:40 »
    Np. ludzkie mięso, mmm pyszności i do tego +7 do morale armii! Ale strzeż się, ponieważ surowe mięso szybko się psuje, a jeśli w porę tego nie zauważysz, to wiesz na pewno jakie będą konsekwencje.
    Najdziwniejsze jest to, że grając krasnoludami, gdy dałem moim chłopakom mięsa ludzkiego, nawet nie wybrzydzali :O
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline TSUBA

• Użytkownik
    « Odpowiedź #297 dnia: Lipca 07, 2012, 21:28:09 »
    A ja mam takie pytanie czy w TLD 3.1 można gdzieś zwerbować trolle do swojej armii :D? i drugie pytanie czy da sie wejsc do mordoru? chodzi mi  o tą twierdzę barad-dur za czarną bramą bo ja za cholerę nie mogę przejść dalej =o

Offline Bane

• Użytkownik
    « Odpowiedź #298 dnia: Lipca 07, 2012, 21:57:15 »
    Jeśli grasz złymi to możesz zwerbować trolle u przywódcy za punkty infulence (chyba tylko u goblinów i mordoru, ale mogę się mylić). A do Barad-dur nie można dojść.

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #299 dnia: Lipca 18, 2012, 20:22:32 »
    Np. ludzkie mięso, mmm pyszności i do tego +7 do morale armii! Ale strzeż się, ponieważ surowe mięso szybko się psuje, a jeśli w porę tego nie zauważysz, to wiesz na pewno jakie będą konsekwencje.
    Najdziwniejsze jest to, że grając krasnoludami, gdy dałem moim chłopakom mięsa ludzkiego, nawet nie wybrzydzali :O
    Hehe jak to brzmi, ale powiedz - jak grając Krasnoludem mogłeś zdobyć mięsko ludzi?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck