Hey
Dzięki za serdeczne przywitanie.
To może pokrótce o sobie. W przeciwieństwie do niektórych z was mam tyle lat, że pamiętam jeszcze czasy C64, Amigi, PC z zegarem 24 Mhz i inne tego typu cuda techniki. Studia już niestety skończyłem i powiem szczerze, że chętnie bym na nie wrócił. Ogólnie jestem osobą o ustabilizowanej pozycji socjalno-społecznej(nieźle brzmi) :)) Dodatkowo dodam, że mieszkam przy "Zamku Książąt Mazowieckich". Kto czytał lub oglądał "Krzyżaków" ten wie dokąd jeździł Jurand ze Spychowa. To właśnie moje miasto..
Interesuję się historią, szczególnie czasami mrocznego średniowiecza i II wojny światowej. Bardzo lubię tematykę dotyczącą zagadnień wszechświata, kosmosu, gwiazd i planet. Uwielbiam oglądać kanały telewizyjne typu Discovery, National Geographic, BBC Knowledge, choć niestety z racji tego, że pracuję czasami nie mam na to czasu.
Moją pasją przede wszystkim są podróże, ostatnio zaliczyłem Izrael, Jordanię i Egipt. W tym roku szykuję się na wyprawę do Tajlandii (chociaż żona z niewiadomych przyczyn nie wyraża na to zgody). To może tyle o sobie...
Jak do tej pory to najlepsze forum dotyczące Mount&Blade jakie znalazłem w internecie.
Pozdrawiam