Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Państwa  (Przeczytany 12269 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Svengax

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Państwa
    « Odpowiedź #30 dnia: Listopada 03, 2012, 21:24:38 »
    Moje Zdanie  w  tym Temacie jest Takie
    Chanat  jest  dosyć   dobrą  Frakcją  przy  walce  z  tzw Puszkami
    Rzeczpospolita Świetna  do  walki  ze wszystkimi jeżeli  w  oddziale mieści  się  przynajmiej 50  Husarzy
    Szwecja Na  polu Bitwy  ich  Piechota nieprzydatna Ale  zato świetna Muszkieterka kiedy  Muszkieterzy  są   zgrupowani (Piechota Dobra  do Oblężeń).
    Rosja Dosyć  dobra  piechota  ale  do Oblężeń ponieważ  mają  Berdzysze Które  zazwyczaj  Hitują Przeciwnika Strzelcy średni Kawaleria  Bardzo  ciężka
    Zapo Świetna Kawaleria Bardzo Dobra Piechota Pozatym jest Lekka Ale  zato nie  posiadają Pik Strzelcy Super Muszkiety

Offline SabatonerPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Państwa
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 18, 2012, 22:33:46 »
      Najbardziej podoba mi się chyba Szwecja, gdyż kolor jej państwa jest moim ulubionym, mają przepiękne miasta (szczególnie mam tu na myśli Królewiec) i ich polityka zagraniczna niczym nie razi. W odróżnieniu od Rzeczypospolitej nie walczy przeciwko trzem państwom naraz i nie szuka wojny jeszcze z czwartym. Za Chanatem też nie przepadam, gdyż nie lubię takich pustynnych klimatów, arabów itp. Księstwo Moskiewskie i Kozaków Zaporskich traktuję obojętnie i nie mam o nich żadnego zdania.