Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dziwna nieaktywność strony  (Przeczytany 2263 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Dziwna nieaktywność strony
    « dnia: Stycznia 01, 2010, 00:36:43 »
    Witam. Czy wy też mieliście tak, że nie mogliście przez pierwsze 30 minut nowego roku wejść ani na forum, ani na stronę??? Jeśli tak to co było tego powodem waszym zdaniem??
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline eto

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • zwykły debil i chyba dzieciak
    Odp: Dziwna nieaktywność strony
    « Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 01, 2010, 00:48:21 »
    Ta, ja też tak miałem. Na początku myślałem, że dostałem bana, ale później jednak otrzeźwiałem - bo niby za co miałbym go dostać?
    Pewnie coś z serwerem.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 01, 2010, 01:18:58 »
    A może wygasła płatność. Na szczęście szybko to naprawili :D. Może niech któryś z moderatorów nam powie.Chyba wszyscy tak mieli. Też myślałem że bana dostałem :D, ale pomyślałem, że chyba nic takiego nie zrobiłem. A potem, nagle przy 10 próbie się udało :D.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 01, 2010, 10:10:16 »
    Soner coś o tym mówił.Że o 24:00 strona może wygasnąć

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 01, 2010, 10:52:12 »
    Przerwa wiazala sie z minimalnym przekroczeniem miesiecznych limitow naszego serwera, ale teraz juz powinno byc ok :)
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 01, 2010, 10:55:24 »
    Aha THX Soner. Zaczynałem się martwić,ale jak będzie spoko to fajnie. Temat do zamknięcia.
    Jacek Piekara

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 01, 2010, 11:15:24 »
    Widzicie, bijemy kolejne rekordy popularności( przynajmniej te nasze osobiste), ale na Boga to był sylwester! Co wy o godzinie 12.00 robiliście na komputerach i na forum?^^  Nie mogłem się powstrzymać od skomentowania tego w taki sposób. Zastanówcie się czy nie straciliście jakiś niezwykłych chwil oglądając te banalne( bądź poniekąd, wręcz przeciwnie) fajerwerki z jakąś paczką znajomych czy z kumplem śmierdzielem, który wyjadł Wam zapas świąteczny( cholerny Kompot). Nie wiem czy rozumiecie moje przesłanie. Siedzenie na kompie nie jest warte odrywania się od rzeczy, które w jakiś sposób dla człowieka powinny być ważne.

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 01, 2010, 11:28:41 »
    Szczególnie że taka rzecz dzieje się tylko raz na Boży rok. Mimo, iż u mnie wczoraj była ostra mgła o północy, to i tak wyjrzałem na zewnątrz żeby popatrzeć na cokolwiek :)
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 01, 2010, 12:49:44 »
    Eee tam. Każdy na swój sposób pojmuje "szczęście" i dąży do niego swoimi drogami. Narzucanie komuś jakiejś drogi dojścia do szczęścia jest złe i głupie.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 01, 2010, 15:58:40 »
    ... i każdy ma swoje wartości, którymi się kieruje w życiu, więc narzucanie swojego zdania i sposobów zachowania innym osobom jest głupie. - To tak dodając jeszcze do tego co Kalpokor napisał. xD

Takie tylko pytanie. Długa była ta przerwa w działaniu forum?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 01, 2010, 19:00:12 »
    Dokładnie 30 minut. Proszę o zamknięcie tematu, żeby zapobiec dalszemu nabijaniu postów.
    Jacek Piekara