Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polska na Taleworlds?  (Przeczytany 5196 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Polska na Taleworlds?
    « dnia: Maja 16, 2007, 08:23:42 »
    Wiem ,że był już taki temat ale nie chciałem go odgrzewać.

A więc : zapytałem się  na Taleworlds czy by nie zrobiliby polskiego podforum.W końcu są tam Skandynawowie, Hiszpanie ,Szkopi, Ruscy, Finowie, Turcy, Holendrzy i słychać ostatnio coś o mających powstać  Chińczykach i Japońcach. Czemu mamy nie być sławni? W końcu mamy stronę, forum, spolszczenie, powstają dwa mody (With Fire And sword i mój -  Dark Clouds). Jedynym problemem to liczba Polaków grających w M&B i zerkających na forum Taleworlds - jest ich w sumie mało. Więc oddajcie głos na powstanie ów podforum - w końcu jesteśmy Polakami.

GŁOSOWAĆ : http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,22925.msg545020.html#new

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Polska na Taleworlds?
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 16, 2007, 08:36:11 »
    Ok, zaglosowalem ale na prawde nie widze potrzeby polskiego podforum, kiedy mamy ta strone. Nieoficjalna strone i forum o M&B maja tylko hiszpanie i kitajce, takze nie dziwie sie ze podfora innych maja spore zainteresowanie. Mnie tylko interesowala by reklama tego serwisu na talewordls. Patrz tu http://www.taleworlds.com/ jest link do hiszpanskiego serwisu, dlaczego by do naszego nie dac?

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 17, 2007, 17:29:46 »
    Zeby nasz link na stronie talewords byl musieliby ktos miec chody u adminow ;) Ja tez nie widze wiekszego sensu robienia polskiego forum u nich, nie lubie jak cos sie dzieli. Polaki (pisownia specjalna/celowa - lubie to slowo ;)) powinni trzymac sie razem w jednym miejscu. Jedynie wystarczylaby reklama, jakis temat w offtopicu lub gdzies tam z linkiem do nas. Ewentualnie zrobic angielska wersje naszej stronki i podbijac google.com ;p

A juz moim marzeniem jest zeby wszystkie polskie male stronki, fora modow lub innych projektow zamiescic tutaj, zeby wszystko bylo w jednym miejscu, w odpwiednio przygotowanym dziale.

\\edit//
    Napisali tam ze strona kitajcow byla pierwsza, a to nie prawda... latwo to sprawdzic porownujac daty zarejestrowania domen z bazy who is (zainteresowanych zapraszam do google):
    kitajce: "Registration Date: 2007-01-04 21:52 "
    my: "Creation Date: 2006-08-19 10:27:11"
    « Ostatnia zmiana: Maja 17, 2007, 17:50:03 wysłana przez soner »
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 18, 2007, 18:02:18 »
    Co tam kitajce, hiszpanskie community jest ogromne - ich forum liczy 8278 uztkownikow, ktorzy napisali 344194 wiadomosci, i wy sie dziwicie ze nam nie chca robic subforum na TW? W porownaniu z innymi spolecznosciami, nasza jest taka mala, ze jej prawie nie widac.

PS: interesujace jest tylko subforum Beneluxu - naliczylem tam 3 piszacych uzytkownikow, no ale zalozycielem jest Raz a on ma znajomisci...-.-
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2007, 18:05:24 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 18, 2007, 18:56:44 »
    te hiszpanskie forum co podali na stronie glownej tw.com jest 'ogolnogrowe'. Nie jest w zuplnosci poswiecone mount&blade, ale dzial mb jest: http://foros.clandlan.net/index.php?showforum=113 a on sa sie duza popularnoscia nie cieszy ;) No i nadal mozemy cieszyc sie mianem pierwszej i najwiekszej na swiecie nieoficjalnej stronie poswieconej mount&blade ;p
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 18, 2007, 19:59:15 »
    Heh no to w takim razie ok, moj blad, nie przygladalem sie tylko z rozpedu zobaczylem.

Offline Boromir

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 09, 2008, 18:16:44 »
    Dla Mount&Blade wszystko!!

Gadu-Gadu 1423373

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 09, 2008, 18:20:29 »
    Chłopie opanuj się z tym spamowaniem! Tu nikt nie lubi jednozdaniowych wypowiedzi, a ja szczególnie i dodam, że nie ma co nabijać bezsensownie postów w tematach, o których już wszyscy zapomnieli. Się archeolog znalazł...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2008, 18:22:54 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 11, 2009, 21:24:57 »
    Wiem chiena cmentarna ze mnie, ale nie bijcie. Subforum nam na TW raczej nie potrzebne, ale link do naszej strony już jest :)
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,5034.0.html

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 11, 2009, 18:44:29 »
    Co tam kitajce, hiszpanskie community jest ogromne - ich forum liczy 8278 uztkownikow, ktorzy napisali 344194 wiadomosci, i wy sie dziwicie ze nam nie chca robic subforum na TW?

Język hiszpański, trzeci język świata po chińskim i angielskim. Liczba mówiących 400 milionów (jako język ojczysty), ogółem mówiących ponad 500 milionów. Więc nie ma się co dziwić, bo tu nie tylko chodzi o samą Hiszpanię przecież. :P

Edit: Trochę stare, ale jak nie zamknięte to można chyba gadać. :P