Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Dziwne zachowanie chomika  (Przeczytany 1773 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline arek818

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dziwne zachowanie chomika
    « dnia: Grudnia 30, 2009, 18:16:47 »
    Kupiłem dzisiaj chomika dżungarskiego w klatce ma domek kołowrót poidło i inne podstawowe rzeczy ale zaraz po włożeniu chomika do klatki wszedł do kołowrota i się tylko kręci czasem robi przerwy na jedzenie i picie
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Dziwne zachowanie chomika
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 30, 2009, 18:17:34 »
    A co ma innego robić? Stać na głowie?

Przecież chomiki od tego są żeby latać w kołowrotku...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2009, 18:19:34 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 30, 2009, 18:22:24 »
    Kupiłem dzisiaj chomika dżungarskiego w klatce ma domek kołowrót poidło i inne podstawowe rzeczy ale zaraz po włożeniu chomika do klatki wszedł do kołowrota i się tylko kręci czasem robi przerwy na jedzenie i picie

Mogę ten post wykorzystać do demotywatora? ;DDDD
    Jak powiedział Luca - a co on ma niby robić? Je, pije, kręci sie. Jest pewno jeszcze młody, ma siły w nadmiarze.
    Nic nadzywczajnego.

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 30, 2009, 18:34:25 »
    I tak powinieneś się cieszyć, że coś robi za dnia poza spaniem. Najczęściej to chomiki cały dzień śpią, a później całą noc skrobią w szybę . Jak chcesz, żeby robił coś ciekawego to zbuduj mu jakieś zabawki, np. tunele z rolek po papierze (koniecznie takie grube, bo takie po zwykłym papierze toaletowym w nocy przegryzie i będzie nieszczęście). Pomyśl, jakby Ciebie zamknęli w takim pomieszczeniu z podobnym wyposażeniem to też nie miałbyś nic lepszego do roboty, jak latać w kołowrotku.
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 30, 2009, 18:35:30 »
    aha to dzięki bo się trochę przestraszyłem
    Do Zamknięcia
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 30, 2009, 20:13:32 »
    Nie no... może ja jestem jakiś wrażliwy, ale ostatnio na forum wylęga się jeden temat głupszy od wcześniejszego. :( Jakieś buty, kisiele, a teraz chomiki... Internet aż tak was rozleniwił i "odebrał" zdolność myślenia, że ze wszystkim walicie do sieci? Niedługo zaczą się tematy "Wrzód na dupie! Co robić?", czy "Mój pies nie słucha polecenia 'siad'... Pomóżcie?!".

Ten oczywiście zamykam, a wy zacznijcie używać tego co (większość chyba) ma pod czaszką. :(