Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patch 1.014 - Download, Opinie  (Przeczytany 13546 razy)

Opis tematu:

Offline assasyn633

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Patch 1.014 - Download, Opinie
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 10, 2010, 11:15:27 »
    U mnie też są takie zwisy a komp mam dobry.

Offline Kenji

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 10, 2010, 20:05:08 »
    Jedyne lagi jakie mam to gdy bitwa toczy się w lesie ...

A tak to nic a nic a szczerze powiedziawszy mój sprzęt nie jest najnowszej generacji ;>

Offline boniol88

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 14, 2010, 12:07:29 »
    Ja tez mam własnie problem moj spzret to Radeon hd 4870 procsor Q8300 oraz ramy DDR2 3GB 800 Mhz i mi nieraz przecina i  w ogole,troche to dziwne:((( AvE!!!

Zastanów się nad swoim pismem...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2010, 21:39:58 wysłana przez Kalpokor »

Offline Pienik

• Użytkownik
    • Kto Kiełbasą wojuje od kiełbasy ginie
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 19, 2010, 11:24:00 »
    Patch zmienia (wiem czym grozi te słowo :D) Gówno. Gra dalej jest w takim samym stanie, co z Tego, że nie ma paru Bugów skoro są kolejne nowe?? Nie da się w nią dalej grać, już nie wspomnę że gra dalej się wiesza w Bitwach w lesie( W ZWYKŁYM M&B MAM battle sizer na 500 i nic) Czyli CDP leci sobie z nami w Karola. Myślą okey wypuścimy gówno idioci to kupią za pomocą trailera z Empire Total war potem zrobimy na odpieprz jakiś patch. Od października wyszła tylko jedna łatka, ja rozumiem że nie jest łatwe teraz pachtować tą grę, nie jest łatwe dla fanów! Dla profesjonalnego studia stanowi to jakiś problem?? Czekam na 1.015 jeżeli to również nic nie zmieni gra ląduje na Allegro ewt. w śmieciach

Pozdrawiam, Pienik
    Ta gra jest jebnięta

Offline hobbes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 19, 2010, 12:31:04 »
    Wyszedł tu nie tylko brak profesjonalizmu CD Projekt, ale równiez producentów gry. Na forum CD projekt było pare wpisow ludzi którzy wzieli na warsztat pliki z OiM i znajdowali w nich komentarze typu 'it doesn't work very well'. Generalnie producenci wiedzieli ze gra ma błędy, CD Projekt pewnie tez (nie wierze że grając przez jak twierdza 'kilkadziesiąt godzin' nic nie zauwazyli). Natomiast z patchem 1.015 jest w obecnej chwili kicha- już w tej chwili jest spóźniony o miesiąc a do tego juz wiadomo ze bedzie on prawie na pewno wymagał rozpoczynania gry od nowa bo producenci z Studio Sich (czy jak tam oni sie zwą) musieli baaaaardzo mocno grzebac w skryptach zeby naprawić swoje dzieło. Żenada ogolnie- zarówno na producenta jak i na dystrybutora bede w przyszłości podchodził z mocno ograniczonym zaufaniem.

Offline Pienik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 19, 2010, 12:44:25 »

Wyszedł tu nie tylko brak profesjonalizmu CD Projekt, ale równiez producentów gry.

Ja uważam, że nie. Oni zrobili dokładnie to co chcieli nachapali się na czyimś pomyślę :D i Udało im się na prawdę pogratulować
    Na forum CD projekt było pare wpisow ludzi którzy wzieli na warsztat pliki z OiM i znajdowali w nich komentarze typu 'it doesn't work very well'.
    To tylko dowodzi że oni wiedzieli on początku co robią i w jakim celu.
    Generalnie producenci wiedzieli ze gra ma błędy, CD Projekt pewnie tez (nie wierze że grając przez jak twierdza 'kilkadziesiąt godzin' nic nie zauwazyli).
    Ja myślę że oni w nią nie grali, gra jest rozwala na maxa w nią się nie da grać. Chodziło o naciągnięcie tysięcy 12-13 latków i paru takich idiotów tym mnie na kupienie szmelcu.
    Natomiast z patchem 1.015 jest w obecnej chwili kicha- już w tej chwili jest spóźniony o miesiąc a do tego juz wiadomo ze bedzie on prawie na pewno wymagał rozpoczynania gry od nowa bo producenci z Studio Sich (czy jak tam oni sie zwą) musieli baaaaardzo mocno grzebac w skryptach zeby naprawić swoje dzieło. Żenada ogolnie- zarówno na producenta jak i na dystrybutora bede w przyszłości podchodził z mocno
    ograniczonym
    zaufaniem.
    Mam być szczery? Wiem to będzie warn, ale ja nie zamierzam już nic od nich kupić magiczna strona *******.org :} Nie warto wydawać 89 zl na shit którego Twórcy nie zamierzają doprowadzać do porządku bo i po co? Ten patch pewnie zrobią jak poprzedni ewnt. nie robią nic.

Pozdrawiam, Pienik

Ta gra jest jebnięta

Offline hubert547

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 21, 2010, 17:47:21 »
    Troche ma za dużo błędów ten patch

Offline Pienik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 22, 2010, 19:01:04 »
    http://img211.imageshack.us/img211/6383/beztytuusq.jpg

Ten patch zmienia mniej więcej tyle. To wynik 10 minutowej bitwy 20 vs 50. Administracja równie dobrze może zamknąć już ten temat, i podsumować patch wypracowanie na a4 co i jak w tym patchu jest . A jest w nim nic, cholerne nic. To smutno ; D
    Ta gra jest jebnięta

Offline assasyn678

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 27, 2010, 09:51:02 »
    Wczoraj wieczorem mi zaktualizowało do wersjii 1.015

Offline Kukki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 27, 2010, 10:33:31 »
    Moja gra również została zaktualizowana, i szczerze mówiąc zaczynam się jej bać. Pograłem z 30 minut, pojechałem do najbliższego miasta na targ i własnym oczom nie wierzę: tła w slotach bagażu są czarne jak noc (czarnych przedmiotów w ogóle nie widać) trzeba po kolei najeżdżać kursorem nad niektóre okienka, aby się przekonać co w nich w ogóle się znajduje. Najwyraźniej nowy patch godnie kontynuuje dzieło swojego poprzednika (kilka pierdółek poprawimy kilkanaście zepsujemy). Nabieram poważnych obaw przed  kontynuowaniem gry na tym patchu.   

Offline Mefisto

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 17, 2010, 22:55:28 »
    Mam tą wersję 1.014 i jednak nie mam nigdzie opcji rekrutacji po złożeniu przysięgi wasalnej. O herbach też nic nie widzę- jaka tego przyczyna? renown za mała czy jak?
    "My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor."- J. Beck