Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Limit PW osiągnięty?  (Przeczytany 1316 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • trollface!
    Limit PW osiągnięty?
    « dnia: Grudnia 29, 2009, 16:29:57 »
    Dzisiaj pisałem PW (prywatną wiadomość) do pewnego użytkownika z pewnym zapytaniem, rozpisałem się trochę i chcąc wysłać nacisnąłem przycisk wyślij i wiadomość się nie wysłała. Pisze na czerwono że :Nie można wysłać PW do 'pewnego użytkownika forum', limit PW osiągnięty. Nie wiem, czy to dlatego, że mam warna, czy coś innego. Proszę administratora/moderatora o odpowiedź, bo nie wiem co z tym mam zrobić i czy w ogóle się da.

Pierwsza sprawa... Jak zakładasz temat to do cholery przeczytaj zanim zatwierdzisz!!! "limit PW osiądnięty" - z małej litery chyba się zdania nie zaczyna? Podobnie sprawa z literówką, którą byś wyeliminował, ale kto by czytał co pisze...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2009, 17:38:48 wysłana przez proud »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: "limit PW osiądnięty"
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 29, 2009, 16:32:27 »
    To znaczy , że osoba do której chcesz wysłać PW ma już pełną skrzynkę odbiorczą.Wiem , że prosiłeś żeby ci admin napisał , ale nie ma po co go zamęczać.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 29, 2009, 16:32:49 »
    Sprobuj wyslac wiadomosc testowa do innego usera. Jak bedzie sie dalo, to oznacza, ze ten pewien uzytkownik do ktorego probowales wyslac wiadomosc ma pelna skrzynke odbiorcza i musi usunac niepotrzebne wiadomosci, zeby dalo sie mu cos wyslac.
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline czeslav

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • trollface!
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 29, 2009, 16:36:12 »
    ok. dzięki za informację, sprawdziłem, to nie moja wina, adresat ma zapchaną skrzynkę :)

Temat do zamknięcia