Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Minusowe HP  (Przeczytany 1931 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czop1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Minusowe HP
    « dnia: Grudnia 29, 2009, 09:33:37 »
    Mam problem gralem sobie normalnie w m&b ale moj kumpel przyszedl. Wyeksportowal psotać i zaczol sie bawic plikiem dal mi wszystkie na maxa zeczy ale mam jakies 20mln. hp na minusie a ctrl+h nie da sie wyleczyc bo jak wejde w nowa lokacje to znoau mam minusowe. Pomozcie mi dalem dane te jakie mialem na poczotku ale i tak mam minus. POMOZCIE nie mgoe grac

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    Odp: Minusowe HP
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 29, 2009, 09:36:34 »
    Może najlepszym sposobem będzie założenie nowej postaci... Jeśli to nie pomoże spróbuj usunąć grę i zainstalować na nowo. Widocznie twój kumpel coś zmajstrował...;P

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 29, 2009, 10:06:20 »
    Nie da sie tego naprawić.I ogarnij pismo bo ja już wiem że nic nie wiem.

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 29, 2009, 10:13:29 »
    Jak rozpoczynasz bitwe to tam spróbuj się uleczyć. Też tak raz miałem. I pomogło.
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline czop1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 29, 2009, 10:28:25 »
    Sorki za pismo ale sie spieszylem. Nie da sie w trakcie bitwy bo wogoe nie mam do wyboru aby sie do niej doloczyc.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 29, 2009, 11:41:59 »
    Opanuj się. Jest na to prosty sposób. Wystarczy ponownie zrobić export postaci i zmienić wspóczynnik siły na maxymalną nie-minusową wartość. O ile mi dobrze pamiętam jest to dziewięć dziewiątek. No i zmień w tym pliku ironflesh na 10, bo jak jest więcej to może się cos spier****ć. Później znowu importuj postać i ciesz się bitkami! No cóż, a jeśli nie zadziała... Możesz wejść do jakiegoś miasta i poczekać w nim, aż odnwi Ci się hp. Chodzi oczywiście o opcję w menu miasta uruchamianego przyciskiem tab. Wtedy życie będzie Ci się odnawiać nieco sdzybciej, niż przy odpoczynku w obozie.

PS. Popraw pisownię ;-)

Offline lukas7980

• Użytkownik
    • Feel the power...
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 19, 2010, 20:51:24 »
    Proszę o pomoc! Mam identyczny problem. A nic z wymienionych rad nie działa.
    Sprawdzaj ortografię.Walczmy z analfabetyzmem.