No to tak. Mam pewien "problem" odnośnie podanych w temacie wypraw, na które proszą o przybycie inni lordowie. No to przychodzę w podane miejsce rozmawiam z kolesiem i czekam na jego krok. A tu cisza gościu stoi w miejscu, a ja z nim. Po jakimś czasie dostaje zadanie o zwiadzie. Przychodzę po wykonaniu do lorda, który nadal jest sam zdaje relacje i ok, ale ten gościu ciągle jest w miejscu. Po jakimś czasie kończy się zadanie o Kampanii. Nie zdarzyło mi się to raz, a czasem nawet lord siedzi w jakimś zamku lub mieście, a po spytaniu o to co robi to pisze, że obmyśla taktykę czy coś takiego. Jestem wasalem w Królestwie Nordów i prowadzimy wojnę ze Swadią i Khergitami. Swadii zostały dwa miasta, a Khergici są prawie nieruszeni. Sam nie mogę poradzić sobie z Khergitami, a Swadia już nie jest problemem. Na początku takie kampanie wojenne było normalne. W dziesiątke zdobywaliśmy zamki, a teraz nic. Nawet król nie robi żadnych akcji. To jest jakiś bug, czy poprostu lordowie mają wylane na zgranie zespołowe i liczą na mnie, że pozdobywam im zamki i je bronił gdy oni będą grzać tyłki w Miastach. Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.