Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount&Blade vs. Metin 2  (Przeczytany 1204 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Albrecht

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mount&Blade vs. Metin 2
    « dnia: Grudnia 27, 2009, 01:23:20 »
    http://sonda.hanzo.eu/sondy,46559,x5D3.html

Kolega się ze mną spiera która gra jest lepsza... wspomożecie mnie??
    Ja głosowałem na M&B ale wybór należy do was! :D

PS. Dziękuję tym którzy głosowali :D!!

Offline Shrama

• Użytkownik
    Odp: Mount&Blade vs. Metin 2
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 27, 2009, 01:44:58 »
    Jej, przecież wiadomo, co Ludzie tego forum wybiorą. Wyniki są bardzo wyrównane, ale to tylko dlatego, że "Metinowcy" nie znają M&B. Z resztą ankieta do niczego, bo to są gry nie do porównania ze sobą. Nawet inny gatunek gier. Nie wiem czemu głosowałem xD
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 27, 2009, 10:10:13 »
    Ja ******** ....

Sonerze... OOO Wielki Sonerze! Za coś mnie tak ukarał...? Za co muszę czytać takie idiotyczne posty?! BŁAGAM! ODPOWIEDZ!!

Albrecht > Czy Ty jesteś nie mądry? Metin II to MMO do tego nieprawdopodobnie zjechane, zaś M&B to całkowicie co innego!

To tak jak porównać... porównać... kebaba warzywnego z kebabem mięsnym... Wiadomo od razu - SĄ TO RÓŻNE OD SIEBIE RZECZY!

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 27, 2009, 10:20:48 »
    EeEeEeEeeeeEeEej  Jeferiasz... ale tam też można jeździć na koniu! Zdecydowanie metin 2!
    A tak na serio:
    Temat bez sensu, metin 2 to mmo, grafika jest nieporównywalnie gorsza od m&b, poza tym, to gdzie znajdziesz tak dobry system walki z konia? Ludzie zastanówcie się -.-.
    Coraz więcej metińczyków... jak kiedyś tibijczyków. Pewnie twój kolega jest całkowicie zapatrzony w m2 i nie widzi innych gier poza nim....

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 27, 2009, 10:21:28 »
    Ja ******** ....

Sonerze... OOO Wielki Sonerze! Za coś mnie tak ukarał...? Za co muszę czytać takie idiotyczne posty?! BŁAGAM! ODPOWIEDZ!!

Albrecht > Czy Ty jesteś nie mądry? Metin II to MMO do tego nieprawdopodobnie zjechane, zaś M&B to całkowicie co innego!

To tak jak porównać... porównać... kebaba warzywnego z kebabem mięsnym... Wiadomo od razu - SĄ TO RÓŻNE OD SIEBIE RZECZY!

Podbijam.