Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problemy z gierka...  (Przeczytany 903 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sverre

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problemy z gierka...
    « dnia: Grudnia 26, 2009, 22:26:30 »
    Mam kilka pytań:

1.mam wersje gry 0.903 i mam directx 9.0c, to gra mi nie działa na 9 lecz na 7 (directx 7). gdy mam ustawione na directx 9 to mi sie komp resetuje przy starcie gry. Dlaczego tak jest?

2. Kupiłem wersje v1.011. Mam procesor 2.4 GHz, karta Nvidia Geforce FX 5200 128 MB. Pójdzie gra?

Offline Reger26

• Użytkownik
    Odp: Problemy z gierka...
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 26, 2009, 22:28:45 »
    1.nie ten dział.Ale jak już tos ie spytam.masz cracka lub uniloadera? jak tak to trzeba inaczej odpalić.
    2.Procek dobry, z kartą kłopot będzie.Ale jakbyś miał 2gb ram to byś ładnie nadrobił

Offline Sverre

• Użytkownik
    Odp: Problemy z gierka...
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 26, 2009, 22:38:27 »
    nie nie mam, ale i tak to juz nie jest takiei wazne, tylko chcialbym wiedziec dlaczego tak jest?
    mam 512 mb ram...XD

Edit: droga jest pamięc ram, moze jakos inaczej da to sie naprawic. a co złego jest w tej karcie? 128 mb to ok. moze sterowniki? ale gra pojdzie? jak bedzie ten sam problem co w 0.903 to zmienie directx w konfiguruj.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 26, 2009, 22:49:10 wysłana przez Sverre »