Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Fire Arrow - turn into an inferno  (Przeczytany 1917 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    Fire Arrow - turn into an inferno
    « dnia: Grudnia 24, 2009, 11:17:06 »
    Witam (przepraszam że zakładam nowy wątek jeżeli jest już o tym modzie)

Ściągnąłem sobie najnowszą wersję http://www.mbrepository.com/file.php?id=1119 i mam kilka problemów:
    Nie mogę zrobić swojego banera oraz gdy jestem w sklepie ze zbrojami to zamiast postaci mam Duży Biały kwadrat

Miał ktoś coś takiego ?
    Jest jakaś łatka albo coś naprawiające to ?

Przeniesione.

« Ostatnia zmiana: Grudnia 24, 2009, 11:28:45 wysłana przez Kalpokor »
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline konradekma

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Fire Arrow - problem ze strzałami
    « Odpowiedź #1 dnia: Marca 04, 2010, 00:02:32 »
    Witam,
    czy jest możliwe,by bohater oddał taki strzał, aby strzała (lub bełt) pałiły się juz po trafieniu w cel (ziemia drewno etc.), tak jak to widać po trafieniach moich towarzyszy?

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Fire Arrow - problem ze strzałami
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 04, 2010, 00:05:49 »
    Klawisz "T" odpowiedzialny jest za przełączanie, między strzelaniem płonącymi strzałami/bełtami. Ogień powinien się emitować na każdej powierzchni, w którą wbijają się pociski.
    Możesz również wejść w opcje (przed walką chyba są dostępne) i po włączać parę bajerów wizualnych...

Pozdrawiam!