Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Eras War  (Przeczytany 19434 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Danio432

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Eras War
    « Odpowiedź #105 dnia: Listopada 13, 2010, 20:37:48 »
    Spokojnie człowieku mod wyjdzie jak będzie gotowy. Warto jest czekać na moda Shadowa, bo wprowadza wiele  nowych rzeczy. Poprostu bądz cierpliwy. Jak by co to mieszkamy w tym samym mieście, więc jeśli moda nie ukończy to wiadomo co będzie.

Bardzo dobry pomysł ale na twoim miejscu dodałbym jeszcze ze 2 frakcje

Człowieku jeżeli myślisz, że dodanie więcej frakcji coś pomoże to się grubo mylisz. Lepiej dopracować istniejące. Przy dodaniu 1 frakcji napotyka się już problemy ( Drzewko rozwoju jednostek, nazwy dla lordów itd. ) ,więc pomyśl sobie co oznacza dodanie 2 , ale co tam Dex469 dostanie szału ;)
    Celem wojny nie jest śmierć za swoją ojczyznę, ale pozwolenie by dranie z drugiej strony umierali za swoją.

Offline Dex469

• Użytkownik
    • Nosiciel Śmierci
    « Odpowiedź #106 dnia: Listopada 17, 2010, 21:03:59 »
    No właśnie :P wy go zostawcie w spokoju niech on to skończy tak by było jak najlepiej najładniej i ogólnie zaje***cie... waga moda jest mi obojętna oby nie ważył 5 GB xD i nie miał 10 tyś bugów bo to będzie już nie opłacalne do ściągania :P... A teraz zapraszam wszystkich do działu o pomysłach na moda na stronę 3 i niech każdy oceni i powie czy mu się podoba czy nie mój pomysł :P

Pozdro Dex469
    Mówisz Justin Bieber - Odpowiadam KaT/Amon Amarth(albo sp****alaj)
    Mówisz Miley Cyrus - Odpowiadam KaT/Amon Amarth
    Mówisz Pink - Odpowiadam KaT/Amon Amarth
    Mówisz Pop - Krzyczę Heavy Metal!!!
    92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #107 dnia: Grudnia 07, 2010, 14:55:09 »
    Jak na razie mogę oszacować poziom ukończenia moda na ok. 45%, ale stwierdziłem, że modele są cienkie i mam zamiar je poporawiać, sporą część zrobić od nowa. Pozostało mi jeszcze dużo rzeczy do zrobienia. Nie wiem kiedy dokładnie mod wyjdzie, ale wyjdzie. Weźcie pod uwagę to, że jestem człowiekiem i kiedy siedzę na komputerze, swojego czasu nie poświęcam tylko na prace nad modem. Pozdrawiam.

Offline Shary

• Użytkownik
    • ,,Ch*j wam w pięty dla zachęty'' Elrond, przeróbka
    « Odpowiedź #108 dnia: Kwietnia 04, 2011, 18:13:04 »
    Zagram sobie chętnie, ogólnie jestem zaciekawiony tym modem. Czy już jest?
    Highway To Hell (AC/DC)http://www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY&ob=av2e

,,Łatwiej znaleźć ludzi gotowych na śmierć niż takich, którzy cierpliwie zniosą ból" -Juliusz Cezar

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #109 dnia: Kwietnia 06, 2011, 19:07:53 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 12:44:06 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ