Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gladiator mod kilka pytań.  (Przeczytany 2412 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bartek22z

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Tak wygląda mój przeciwnik jak przejadę po nim.
    Gladiator mod kilka pytań.
    « dnia: Grudnia 23, 2009, 13:58:59 »
    Witam.Otóż jakieś 2-3dni temu ściągnąłem mod ''Gladiator'' i mam co do niego kilka pytań a mianowicie:
    1.Jak rekrutować ludzi z wsi(Village)?
    2.Jak zaatakować miasto?
    3.Ile można mieć najwięcej reputacji u ''roman nobles'' i tych drógich?(niepamiętam ich nazwy sorki)
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: Gladiator mod kilka pytań.
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 23, 2009, 16:30:00 »
    1.Nie da się rekrutować ludzi z wiosek.Nie da się z wiosek ale są Villa Rustica w których są sługi,jak atakujesz taką Ville to później zdobędziesz trochę żołnierzy(Uwaga nie będziesz miał wojnę ze wszystkimi!)
    2.Nie można atakować miast.Ale chyba dało się zaatakować Traning Field w Rome.(
    3.Nie wiem
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 24, 2009, 08:35:04 wysłana przez Mr War »

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Bartek22z

• Użytkownik
    • Tak wygląda mój przeciwnik jak przejadę po nim.
    Odp: Gladiator mod kilka pytań.
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 24, 2009, 00:36:39 »
    1.To do czego jest ta 2 opcja w rozmowie z nimi?(i ta 2 opcja z tym tajniakiem w tawernie(?))
    2.W opisie moda jest napisane w właściwej kolejności a mianowicie:''2.Gdy uznasz, że nadszedł czas, zdobądź bazę, gdzie będziesz mógł odpoczywać, sprzedawać łupy żeby mieć kasę na żołd i zdobywać pożywienie. Świetnie do tego celu nada się miasto na pustyni.''
    3.Aha ok.(XD)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 24, 2009, 13:43:01 wysłana przez Bartek22z »
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!