Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Czołem Waszmościowie:)  (Przeczytany 1116 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Siarczyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Czołem Waszmościowie:)
    « dnia: Maja 11, 2007, 00:13:56 »
    no więc ja sobie pogrywam kobiecą łuczniczką ;) 28 lev na nativie z kompanią całych 29 sharpshooter'ów istny pluton egzekucyjny:D
    jedyny błąd urozmaicający grę  to taki że niekiedy Czarnym Rycerzom potrafi sterczeć ze łba po dwie strzały a Ci jeszcze jeżdżą <lol>
    (konne łucznictwo na 9 + 253 w archery)
    pozdrowienia:)
     Ave Vaegir's

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Odp: Czołem Waszmościowie:)
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 11, 2007, 06:56:42 »
    Witam serdercznie. Powodzenia w wybijaniu łbów:)

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 11, 2007, 13:53:58 »
    Witam na forum, też lubię grać łucznikiem
    jedyny błąd urozmaicający grę  to taki że niekiedy Czarnym Rycerzom potrafi sterczeć ze łba po dwie strzały a Ci jeszcze jeżdżą <lol>
    Heh to jest dziwne ale jeszcze fajniej wygląda typek jadący z 2 włuczniami w głowie i jeszcze jedną w brzuchu.. ale tak to jest jak się ma najsłabsze włucznie ;)

Offline Vierie

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 11, 2007, 14:08:55 »
    Hehe świetna sprawa z tymi łowaca, witam witam (choć też jestem młody na foryum :P ) chyba w fantasy mod pogram sobie hunterską postacią ^^

a tak btw, to uwielbiam akcje  z łucznikami, po nieudanym ataku na zamek nie zależało mi bardzo bo niewiele jednostek mi zostało więc pokusiłem się 12 Knightami na 24 osobowy oddział Crossbowmanów ^^ tylko dałem komende na zejście z konia, ci z rycerzy którzy mili tarcze (w tym ja) doszliśmy do kuszników z ładnymi jeżami na tarczach xD świetny widok, a potem cięcie tej hołoty xD (tylko straciłem 5
    • :P ) ale się coś działo :))