Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Powitać  (Przeczytany 837 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TomekDex

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Powitać
    « dnia: Grudnia 16, 2009, 23:47:51 »
    Ja chcieć was powitać na tym forum, ja być polak i być 22 lat

A tak poważnie to:
    Cześć
    Mam 22 lata (sam w to nie wierze :P) uważam się za duże dziecko :P
    Większość w tym wieku studiuje a ja już pracuje bylem niecałe 2 lata w wojsku. (głupek nie?? studiów nie zrobił :P ale ja na to patrze z innej perspektywy po co się uczymy?? żeby mieć jakąś przyszłość ...)
    Przeważnie gram w gry MMORPG, cRPG, RTS, TBS lub ekonomiczne :P
    A jak nie mam w co grac bawię się w exelu ostatnio stworzyłem arkusz rozwiązujący sudoku niby bez sensu no ale...:P

Ps. Przeczytałem regulamin :P
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 16, 2009, 23:49:31 wysłana przez TomekDex »
    Formułowicz A: "Nawet szkoda mi punktować ,ale 2 z logiki ,czytania ze zrozumieniem i ortografii."
    Formułowicz B: "Użycie par (przecinek, spacja) w tym zdaniu to jest dopiero strzał w stopę."

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Powitać
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 16, 2009, 23:56:58 »
    Serdecznie witam nowy nabytek naszego forum, obyś nie skończył jak poprzedni forumowicz. A tak na poważnie: Jakie RTS-y lubisz?
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 17, 2009, 00:01:03 »
    Mam 22 lata (sam w to nie wierze :P) uważam się za duże dziecko :P
    Nie ty jedyny ;) z tego się chyba nie wyrasta :P
    A jak nie mam w co grac bawię się w exelu ostatnio stworzyłem arkusz rozwiązujący sudoku niby bez sensu no ale...:P
    Podeślij XD. Sam dużo grzebie w tym programie, robiłem już różne dziwne rzeczy, głownie związane z projektami na studia choć nie tylko, ale na coś takiego nie wpadłem.

Ps. Przeczytałem regulamin :P
    To zaoszczędzi kilku spamerskich postów :P

Witam prawie rówieśnika.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2009, 00:07:05 wysłana przez dalhiems »

Offline TomekDex

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 17, 2009, 00:46:07 »
    Z RTS'ów to The Settlers (pierwsza cześć), StarCraft (gra z kolegami), AoE (wszystkie części a w III nawet dobrze na multi sobie radze na zasadach sojusz - bez blokady), Rise of Nations, Original War, WarCraft II
    Formułowicz A: "Nawet szkoda mi punktować ,ale 2 z logiki ,czytania ze zrozumieniem i ortografii."
    Formułowicz B: "Użycie par (przecinek, spacja) w tym zdaniu to jest dopiero strzał w stopę."