Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zapis nierealistyczny na realistyczny.  (Przeczytany 1797 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zapis nierealistyczny na realistyczny.
    « dnia: Grudnia 11, 2009, 17:12:32 »
    Witam.

Szukajka mi nie pomogła więc muszę o pomoc poprosić was ;) Dzisiaj siedząc przed m&b i wycinając wrogie wojska w pień... yyy dobra to możemy pominąć, więc poczułem, że na nierealistycznym za łatwo się gra i chciałbym zmienić na realistyczny bez rozpoczynania nowej gry. Czy można to jakoś zrobić?

Pozdrawiam.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Zapis nierealistyczny na realistyczny.
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 11, 2009, 17:13:51 »
    Z tego co wiem to nie da rady,chyba , że pogrzebiesz w plikach , ale o to to już nie do mnie.

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 11, 2009, 18:43:46 »
    Witam.

Szukajka mi nie pomogła więc muszę o pomoc poprosić was ;) Dzisiaj siedząc przed m&b i wycinając wrogie wojska w pień... yyy dobra to możemy pominąć, więc poczułem, że na nierealistycznym za łatwo się gra i chciałbym zmienić na realistyczny bez rozpoczynania nowej gry. Czy można to jakoś zrobić?

Pozdrawiam.

Źle szukałeś bo akurat było pare razy.
    Nie da rady zmienic w opcjach

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 11, 2009, 20:17:05 »
    Witam.

Pozdrawiam.

Źle szukałeś bo akurat było pare razy.
    Nie da rady zmienic w opcjach

Wiem, że nie da rady zmienić w opcjach... Chodzi mi o bardziej "zaawansowany" sposób.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 11, 2009, 20:31:47 »
    Nie da rady. Po prostu. Temat zamykam.