Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przycinanie się M&B.  (Przeczytany 903 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Przycinanie się M&B.
    « dnia: Grudnia 06, 2009, 12:28:09 »
    Elo ziomy, posłuchajcie mej nawijki, o tym... jak tnie mi się Mount & Blade.

Gdzieś tam już niedawno "lansowałem" się nowym komputerem. Ale powtórzę raz jeszcze:

Typ procesora: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+
    Pamięć fizyczna: 2048 MB  (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    System operacyjny: Microsoft Windows Vista Home Premium
    Karta wideo: ATI Radeon HD 3870 (512 MB) x2

Niedawno po kupnie tegoż, byłem szczęśliwy, że nie tnie mi się już nic - i oczywiście M&B chodzi na full detalach. No i tak sobie grałem, potem ściągnąłem moda The Eagle and The Radiant Cross i też wszystko pięknie chodziło. Potem zrobiłem sobie przerwę i zacząłem z powrotem grać 2, czy 3 dni temu. I okazało się że: przy jakiś troszkę większych walkach mam pokaz slajdów! Crysis śmiga, a M&B się tnie? Co mogło sprawić że mam taką wydajność? Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Dziękuję.

PS. Może chodzi o to, że przypadkiem zmieniłem w Glary Utilies wartość pamięci z domyślnej i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jaka była. Jeśli o ma jakieś znaczenie to macie tu screena. http://www.speedyshare.com/files/19644998/wydajno____.jpg

« Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2009, 13:44:43 wysłana przez Kasparus »

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Przycinanie się M&B.
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 07, 2009, 22:16:18 »
    A ostatni format, kiedy był?(Windows XP przymusza do takich działań systematycznie)
    Swego czasu na moim dość porządnym kompie, nie mogłem rozegrać walki 100 vs 100 własnie z powodu zasyfionego komputera.