Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: BeNeLux Series: 80 Years Of War  (Przeczytany 2466 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RaYeR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    BeNeLux Series: 80 Years Of War
    « dnia: Grudnia 04, 2009, 17:31:15 »
    Siemacie : D.
    Znalazłem moda o nazwie BeNeLux Series: 80 Years Of War i postanowiłem podzielić się wiedzą o tym, że istnieje : D.Mod jest bodajże o roku 1500 lub później, są tam bitwy morskie,armaty,broń palna itp. Można pograć między innymi holendrami co rzadko zdarza się w modach.Później napisze więcej, ponieważ w tej chwili nie mogę ściągnąć bety.
    Tutaj temat o modzie . A tu dla tych co chcą od zaraz ściągnąć
    Edit: Więc pograłem już w tego moda.Duża ilość rzek i mórz,do spotkania są takie miasta jak Amsterdam,Bruksela,Rotterdam,Luksemburg.Broń palna jest dość uboga bo arkebuzy i flintflock pistol,dość duża ilość halabard i innych broni drzewcowych,nowe miecze.Nowe sztandary.Duża ilość ładnych zbroi niektóre wyciągnięte są z The Eagle And The Radiant Cross...
    ACHTUNG!!!
    Jest tam BUG który uniemożliwia ci wyjście z morza, powtarzam z morza, przez rzeki można przechodzić bez obaw.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2009, 10:31:52 wysłana przez RaYeR »
    "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw ściągnie cię do swojego poziomu,potem pokona doświadczeniem".

I am The Argent Dawn - Play Free Online Games
    [img]http://images.quiz.wegame.com/prod

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: BeNeLux Series: 80 Years Of War
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 04, 2009, 17:46:41 »
    Mod zapowiada się ciekawie.Całkiem inna mapa a to + frakcje też nowe kolejny + no i modele i tekstury też +.Może kiedyś ściągnę ale teraz nie mam ochoty na te klimaty.

Offline bobik69

• Użytkownik
    • gg
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 06, 2009, 10:57:36 »
    Zazssałem i jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem, dużo jednostek (niestety na początku trzeba eksperymentować nad rozwojem jednostek) bardzo ciekawych i różnorodnych. Można kupić statek jeszcze nie mam bo mam za mało kasy ale może w przyszłości. Nowa mapa, lordowie, bohaterzy ci sami.

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 06, 2009, 11:48:43 »
    Czy u was bitwy na morzu też są na lądzie?

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 06, 2009, 12:06:56 »
    Niestety też mam na lądzie , może poprawią to w patchu albo w czymś tam ...
    A jest jeden zamek Czerwonych to jak mam bitwe o niego albo chce tam wejść to mam takie puste pole :(
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 06, 2009, 12:09:38 »
    Który to zamek?

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 27, 2010, 08:47:55 »
    W nowej wersji mają zostać wprowadzone armaty, ale w przeciwieństwie do Wieku Smuty, gdzie wyszło to średnio, mają być stacjonarne (będą pojawiać się na początku bitwy po stronie gracza).

Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!