Oprócz innych rzeczy na forum przyciągnęło mnie to, że kiedyś mnie naszło na wpisanie w googlach Mount&Blade Christmas mod, no i ta strona wyskoczyła w pierwszej kolejności. Myślę sobie, super sprawa by to była! Przeczytałem temat, a ostatni post już bardzo dawno temu... Święta idą WIELKIMI krokami, czy koledzy działacie coś w tym temacie? Nie chcę oczywiście w żaden sposób pospieszać, ale z czystej ciekawości, czy zagramy sobie na te święta, a może już ktoś zapomniał... Moją sugestią było by jednak może większe rozbudowanie mapy, oprócz tego (jeśli mod ma szansę powstania i o ile jest to możliwe) czy elfy będą miały drzewka awansów (czy jak to się nazywa) i jak by takie wyglądały (czy są jakieś pomysły), polecam film pt. "Fred Claus" można stamtąd sporo wynieść - jak chociażby wygląd elfów, wystrój mikołajowego miasta, itd. O ile Grinch walczy z Mikołajem tak w bajce pt. "Rudolf czerwononosy Renifer" wrogiem Mikołąja jest niejaka Mrozelda. Można dodać coś z Polsatem, ci zaś z Kewinem Samym w Domu na czele muszą też pomóc ocalić święta (bez których Kevin żyć jak wiadomo nie może). Więc wojna mogłą by być nawet na większą skalę bo już są 4 nacje. Czasu mało...