Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Christmas mod.  (Przeczytany 26568 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czołgistaPL

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wspólny świąteczny mod.
    « Odpowiedź #105 dnia: Grudnia 07, 2009, 21:44:13 »
    Spoko :) Fajny pomysł xD :P
    Jakby co z przyjemnością pomogę na razie pracuje nad reniferem :D:D
    Jako koń:P
    Nie ważne czy jeździsz maluchem czy najnowszym Ferrari. Kiedy krowa narobi Ci na dach, a koń na szybę nie będzie różnicy. Oba będą gówno warte :D:D

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #106 dnia: Grudnia 07, 2009, 21:45:00 »
    Takie sprawy na PW.
    btw. robi coś, ktoś? Alek? Ja skończyłem bombkę, kulkę śniegu, teraz zabiorę się może za czapkę jakąś.

btw. Francysh : Nie chodzi, o wrzutę, tylko o moda. Nie mamy pozwolenia używania tych utworów w swoim modzie.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #107 dnia: Grudnia 08, 2009, 06:42:48 »
    Duo, ale mam nadzieję, że śnieżka to nie jest zwykła 'sfera', bo ona ma prawie 2k poly - a to tyle (nawet więcej) co zbroja.

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #108 dnia: Grudnia 08, 2009, 06:59:16 »
    Dobra, od tej pory przenieśmy wszystkie sprawy na PW i nie spamujmy tu wątku. Wysyłajcie PW do  ShadowBlade'a, jeżeli chcecie ażeby zmienił coś na pierwszej stronie.
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline 3mateuszE

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Grudnia 08, 2009, 19:24:52 »
    Ok kiedy beta? Niedługo będzie deszcz takich pytań.!.!
    NO SPAM

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Grudnia 08, 2009, 19:45:31 »
    Szkoda że tylko  miasta. Dobrze to sobie wyobrażam? 2 frakcje (elfy i grinche) będą się nawalać cukrowymi laskami, rzucać w siebie bombkami, taranować się saniami a potem ogłuszonych będzie się brać do niewoli i sprzedawać w tawernie handlarzowi niewolników? xD Kto pierwszy podbije miasto wroga ten wygrywa całą "kampanię"?
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Grudnia 08, 2009, 19:55:42 »
    Będą pewnie jakieś wioski też :D. Wszystko zależy od tego, czy uda nam się wszystko zrobić.
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #112 dnia: Grudnia 08, 2009, 20:21:54 »
    Zróbcie też domy niewinnych dzieci gdzie jest wigilia( jakiś dzień w grze).Ja to widzę tak:W danym dniu w grze np. po 50 następują Mikołajki i wtedy jest jakaś zmasowana wyprawa Grinchów na domki dzieci i karawany prezentów.Może to być parę oddziałów.Pózniej kolejno może być w 120 dniu Wigilia i wtedy Grinche uderzają z większą siłą, sprzętem i jednostkami.Musimy bezpiecznie przewieść prezenty do domów i "obronić oblężenie".Domy dzieci to np. jakieś miasta albo wioski.Oczywiście pomiędzy tymi wydarzeniami Grinche też będą atakować, ale to tak jak zwykle - kampania wojenna, albo jeden oddział.Można zrobić jeszcze sylwester gdzie po obronie bardzo zmasowanego ataku gra się kończy po długim okresie i podsumowywuje nasz wynik.Za questy typu:dostarz dziecku przesyłkę w wiosce/mieście (patrz:znajdz mordercę w wiosce) możemy dostawać coraz to lepsze fragmenty uzbrojenia na kolejną kampanie wojenną.Co o tym myślicie?

Offline 3mateuszE

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Grudnia 08, 2009, 21:03:53 »
    A mod będzie w całości po polsku? Czy o angielsku i spolszczenie osobno?
    NO SPAM

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Grudnia 08, 2009, 21:30:42 »
    A mod będzie w całości po polsku? Czy o angielsku i spolszczenie osobno?

Przepraszam cię, ale kij różnica? Na jedno wychodzi. Lepiej się zapytać, czy wyjdzie w ogóle spolszczenie (czy wyjdzie mod(?)).

Tu jeszcze tego nie robiłem, wobec tego: życzę powodzenia w robieniu moda!

PS. 3mateuszE twoje posty dobijają mnie coraz bardziej, jek dla mnie, prosisz się o kolejne ostrzeżenie.

PS 2. Po pisze się wraz z p, a nie samo o.

A "Cię","Twoje" pisze się wielką literą. Natomiast w "jak" w środku jest "a", a nie "e". :>  //Daedalus

Edit: Kurde, moja pierwsza literówka na tym forum, i akurat mnie złapałeś, kiedy czepiam się kogoś innego... Ehhh... Nie poprawiam, żeby nie było że się mylisz ;P
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2009, 15:38:00 wysłana przez Talar »

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Grudnia 09, 2009, 07:14:34 »
    Tymbark - jak dla mnie super pomysł! :D
    Mod będzie raczej w wersji angielskiej, choć nie jestem pewien.
    Bety raczej nie będzie, mogą się pojawić jedynie screeny z walki itp. może z tydzień przed świętami.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Grudnia 09, 2009, 07:51:16 »
    Tak patrzę że znów zaczyna się podsuwanie pomysłów: Jeśli mod ma powstać na święta to wątpię aby w tak krótkim czasie można było powsadzać tak dużo rzeczy. A moje pytanie brzmi: czy będzie rózga jako broń? Zawsze chciałem pobić kogoś rózgą :D
    @DOWN
    A pejcz będzie? I elitarne jednostki Mikołaja takie jak na avatarze prouda? ;>
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 09, 2009, 18:25:06 wysłana przez Jezus »
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Grudnia 09, 2009, 14:25:47 »
    Tak, powinna być :P. Postaramy się jak najszybciej dokończyć "dzieło" ;)

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #118 dnia: Grudnia 09, 2009, 17:16:48 »
    Widzę że praktycznie moja lekko zmieniona koncepcja jest na pierwszej stronie, bardzo mi miło że mogłem wam w jakiś sposób pomóc nie umiejąc modować :-)
    Sława!

Offline RaYeR

• Użytkownik
    Odp: Christmas mod.
    « Odpowiedź #119 dnia: Grudnia 12, 2009, 20:23:18 »
    Świerzbi mnie żeby..No cóż muszę to zrobić.Czy mod żyje  i czy będziemy mogli pograć w niego kiedy w Boże Narodzenie pierwsza gwiazda wzejdzie na niebie? ;p
    "Nigdy nie kłóć się z idiotą, najpierw ściągnie cię do swojego poziomu,potem pokona doświadczeniem".

I am The Argent Dawn - Play Free Online Games
    [img]http://images.quiz.wegame.com/prod