Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam moderów!!!Mod o Polsce!!!  (Przeczytany 11455 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: Szukam moderów!!!Mod o Polsce!!!
    « Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:35:30 »
    Powiem o co mi chodziło , przedtem ktoś pisał że "żebrałem o modele" , po prostu chciałem nająć kogoś i nie robić na raz tego samego :/
    A jak ktoś doświadczony w modowaniu napisze : Zróbcie kilka modeli do moda  , no to robią:P. Uparciuchy.

Linki do screenów mapy , napiszcie czy się nadaje.

jezioro z wodospadem  -   http://img509.imageshack.us/i/nowyobrazmapabitowax.png/

mini-morze u Osmanów  -  http://img249.imageshack.us/i/mapae.png/

Wyspa wolin z Helem w tle  -  http://img691.imageshack.us/i/hel.png/

Wyspa jest otoczona wodą ale na screenie nie widać jednego brzegu;)

Tymbark: Jak zrobisz jakiegoś dzisiaj , albo przed formatem to mi wyślij na GG ale już zmień na .dds żeby szybciej szło , a jak nie  , to jutro.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 17:38:34 wysłana przez Tobik-N »

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:38:06 »
    Ojojojoj...Zauważ jakie to wszystko kanciaste...Nie da się tego zaokrąglić?...Normalnie spleśniałem jak to zobaczyłem(Francysh nie obraz się ;P)

EdiT:Ogólnie nie jest zle, ale mogłoby być lepiej.Jedyna rzecz jaka jest do dupy to tę kwadratowe jeziorka, ale popytaj się kogoś ;P
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 17:47:37 wysłana przez Tymbark »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:39:53 »
    nie da się :( sam se ściągnij ten program i zobacz:( klikam żeby była woda to wyskakuje kwadrat albo trójkąt:(

A nazwy mogą być , czy pozmieniać??
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 17:42:52 wysłana przez Tobik-N »

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:44:58 »
    Jakie maczugi i toporki? Normalne miecze i tarcze raczej, Polaków i Krzyżaków będziesz robił znając życie na początek XV wieku czyl Grunwald więc dam Ci parę rad:
    -W Polsce było normalne rycerstwo w blachach i z kopiami a nie jakieś dzikusy w skórach z nożami :P
    -Gdy będziesz robił Krzyżaków to pamiętaj że krzyż na białej szacie nosili tylko bracia zakonni a było ich np. w czasach Grunwaldu nie więcej niż 500. Półbracia nosili szare nakrycia z wielką literką T czyli krzyżem bez tego czegoś u góry :P Reszta gawiedzi nie miała niczego identyfikującego ich konkretnie z zakonem :-)
    Sława!

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #64 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:50:16 »
    chodziło mi dla tych  piechurów i niżej  a dla wyższych  już takie normalne  i  takie "puchy"  a dla naj  będą te z krzyżami:)
    Król (znaczy się Wielki mistrz)- Ulrich von Jungingen , wiem poległ w bitwie pod Grunwaldem ale jest z nich najsławniejszy no i jeszcze by mógł być Albrecht z hołdu pruskiego ale Ulrich bardziej znany.

Oto main:

Main - http://yfrog.com/0bkopia5mainp

po nazwie  da się wersję ale to później;)

Później zrobi się czcionką comic sans to będzie ładniejszy napis.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 18:03:30 wysłana przez Tobik-N »

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #65 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:02:55 »
    Jeżeli go tak krytykujesz to może zrób coś sam?Pokaż swoje umiejętności, co umiesz itd., a dopiero pózniej oskarżaj innych.Tak samo ze wszystkimi, gdybyście powiedzieli, że zrobicie moda, ohohoho ola boga, wszyscy by mówili, że ale zajefajnie, ale będzie fajny moda, bo któryś tam ma 200 postów na liczniku, on ma dopiero 30 i nikt tutaj mu widzę nie pomaga oprócz mnie i miśka...Wezcie się do roboty i pokażcie na co was stać np. Daedalus, Kolba, Alkhadias,Mat Berserker (na jego grożbe ustąpiłem - pisał mi coś o MP40, granatach - bla bal bla...) - proszę bardzo, oni pcoś potrafią ( i to wielkie COŚ ;P) i mogą tutaj coś powiedzieć i wyrazić swoje zdanie.Ja sam niewiele umiem, ale ni mam zamiaru patrzeć na to, jak wy wydzieracie się na nowego usera, który zaczyna przygodę z modowaniem.Ja rozumiem, zaraz będą komentarze typu "Co za gość...******* go czy co...","On sam nic nie umie, a na nas ***** krzyczy...", ale zachowajcie trochę szacunku i dajcie chłopakowi pracować...Może mu się uda, albo nie uda...Każdy od czegoś zaczyna i ma prawo to robić, a wy nie macie prawa mu w tym przeszkodzić...

EdiT D0Wn:No i o to chodzi, kolego ;P

Jeśli czegoś, nie robię oficjalnie to tego nie umiem?.
    Zamknijcie ten temat i jeśli jest taka potrzeba, załóżcie nowy dla tego moda. Albo zorganizuj się wreszcie i przestań stękać.
    btw. main to tylko znaleziony w google obrazek z dopiskiem. A wpisywanie Credists w main, kiedy jest się twórcą moda, jest paranoją.
    EOT.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 19:04:48 wysłana przez DuoGum »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #66 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:17:48 »
    wcale nie EOT.

Zacznij pisać po polsku oraz rozwijać swoje wypowiedzi, bo na razie tylko "słowne ostrzeżenie", ale następne już będzie "namacalne".
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 19:48:57 wysłana przez proud »

Offline mati3333

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #67 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:22:09 »
    Ten temat jest bez sensu.

Proszę adminów żeby zamknęli ten temat.

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:34:48 »

wcale nie EOT.

Tobik, nie jestem modernatorem, ale to co ty piszesz (jednozdaniowe posty) nie są tutaj tolerowane. Jeśli dalej będziesz tak postępował to raczej nie pokażesz więcej ss-ów. Co do moda - fajnie by było jeśli miał by sporo nowych przedmiotów. Zacznij uczyć się Wings'a i zrób kilka modeli. To jest bardzo prosty program.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    « Odpowiedź #69 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:43:56 »
    Ojojojoj...Zauważ jakie to wszystko kanciaste...Nie da się tego zaokrąglić?...Normalnie spleśniałem jak to zobaczyłem(Francysh nie obraz się ;P)

EdiT:Ogólnie nie jest zle, ale mogłoby być lepiej.Jedyna rzecz jaka jest do dupy to tę kwadratowe jeziorka, ale popytaj się kogoś ;P

raz też zwróciłem komuś uwagę ponieważ rzeki były kwadratowe to mi odpisali że to się za pomocą 1 naciśnięcia klawisza zaokrągla nie wiem możne popytaj się w dziale modding pytania i odpowiedzi a "doznasz oświecenia" ;)
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #70 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:46:38 »
    Podsumuję to dwoma zdaniami: dlaczego ten temat jest jeszcze otwarty? Autorowi moda należy się podwójnie ostrzeżenie za dysortografię i głupotę. Koniec, kropka.