Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szukam moderów!!!Mod o Polsce!!!  (Przeczytany 11459 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: Szukam moderów!!!Mod o Polsce!!!
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 03, 2009, 11:28:32 »
    nie znam się za bardzo na module system :/
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 14:56:24 wysłana przez Tobik-N »

Offline mati3333

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 03, 2009, 13:33:28 »
    Daj sobie spokój
    ja otwieram a mi tam wyskakuje zamiast pythona  wiersz polecenia czy jak to sie tam nazywa

Odrazu mówie nie chcę już dołączyć do ciebie.

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 03, 2009, 15:48:14 »
    Bo się wybiera Edit with IDLE ;o.
    Nie skreślajcie go, ale ja osobiście wielkich sukcesów ci nie wróżę. Przypuszczalnie masz 10-11 lat, właśnie tak się zachowują ludzie w twoim wieku.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 03, 2009, 16:20:33 »
    mam trochę więcej  , napisałem  tamtego posta , nawet wtedy się jeszcze nad tym nie zastanawiałem a później od razu mi przyszło że to ma być edit:)

Offline mati3333

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 03, 2009, 16:21:47 »
    Zamknijcie ten temat bo to jest bezsensu.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 03, 2009, 16:26:18 »
    sam jesteś bezsensu :P

(żart)

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 03, 2009, 16:28:36 »
    Skończcie w końcu ten spam !

Tobik-n , wątpię, że zorganizujesz team bez znajomości Module System, bo sama podmiana jednostek i nowa mapa za dużo nie dają ...

Administrację proszę o zamknięcie tego tematu.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • -
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 03, 2009, 16:40:10 »
    Szukasz moderów tak? A pokaż zdjęcia swoich modeli, albo screeny z gry. Bo wiesz raczej żaden DOŚWIADCZONY moder nie będzie chciał robić wszystkie za ciebie. Może ewentualnie ci pomóc, ale nie odwalać całą brudną robotę. Skoro porywasz się na robienie moda to oznacza, że skrypty/modelowanie opanowałeś już dosyć dobrze. Nie ma sensu zakładać nowego wątku niczego nie umiejąc. Ja radziłbym Ci najpierw obmyślić nazwy miast, wiosek, imiona lordów, nazwy jednostek, naszkicować mapę (pomyśleć nad różnymi innymi rzeczami), potem zrobić kilka modeli no i dopiero zakładać wątek, bo tak jak nic nie umiesz to bez sensu. Raczej nikt nie będzie robił tego za darmo za ciebie (wszystkiego).
    Mam nadzieję, że cie zbytnio nie zniechęciłem, ale mieliśmy tu wielu takich. Sam zapał nie wystarczy, tak samo jak samą myślą nie teleportujesz do siebie chcianej osoby (mimo tego, że bardzo byś chciał).
    Jednak życzę sukcesów z próbą tworzenia moda.
    Pozdrawiam.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 03, 2009, 16:45:50 »
    już opracowałem całą mape i imiona dla wszystkich , i podmieniłem im te imiona.

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • -
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:01:40 »
    Pamiętaj też, że mod bez nowych modeli to praktycznie nie mod. A mod z modelami pochodzącymi tylko z paczek OSP jest bez sensu.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:10:37 »
    Jeżeli go tak krytykujesz to może zrób coś sam?Pokaż swoje umiejętności, co umiesz itd., a dopiero pózniej oskarżaj innych.Tak samo ze wszystkimi, gdybyście powiedzieli, że zrobicie moda, ohohoho ola boga, wszyscy by mówili, że ale zajefajnie, ale będzie fajny moda, bo któryś tam ma 200 postów na liczniku, on ma dopiero 30 i nikt tutaj mu widzę nie pomaga oprócz mnie i miśka...Wezcie się do roboty i pokażcie na co was stać np. Daedalus, Kolba, Alkhadias,Mat Berserker (na jego grożbe ustąpiłem - pisał mi coś o MP40, granatach - bla bal bla...) - proszę bardzo, oni pcoś potrafią ( i to wielkie COŚ ;P) i mogą tutaj coś powiedzieć i wyrazić swoje zdanie.Ja sam niewiele umiem, ale ni mam zamiaru patrzeć na to, jak wy wydzieracie się na nowego usera, który zaczyna przygodę z modowaniem.Ja rozumiem, zaraz będą komentarze typu "Co za gość...******* go czy co...","On sam nic nie umie, a na nas ***** krzyczy...", ale zachowajcie trochę szacunku i dajcie chłopakowi pracować...Może mu się uda, albo nie uda...Każdy od czegoś zaczyna i ma prawo to robić, a wy nie macie prawa mu w tym przeszkodzić...

EdiT D0Wn:No i o to chodzi, kolego ;P
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2009, 17:19:25 wysłana przez Tymbark »

Offline matiux

• Użytkownik
    • Podczas wojny milczą prawa.
    « Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:16:49 »
    Jakby co mogę ci pomóc sam dopiero zaczynam ale mogę zrobić trochę modeli powiedz tylko jakie (tekstury rob sam bo ja za dobrze nie umiem)
    Patrioci zawsze mówią o umieraniu za ojczyznę lecz nigdy nie wspominają o zabijaniu za nią...

Ludzie nie idą na wojnę dla zabawy. Dla zabawy nie zostawia się zapłakanej mamy.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #57 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:25:59 »
    Za chwilę wstawię  screeny mapy:)
    a te modele
    to najlepiej jakieś  mieczyki takie ciężkie, dwuręczne dla krzyżaków , jakieś toporki , buzdygany maczugi itp . dla polaków i rusków , szable  i łuki dla osmanów i dla Niemców jednoręczne  i jakieś tarcze.Zbroje też by się przydały.

Dzięki za wsparcie.

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:26:30 »
    Jeżeli go tak krytykujesz to może zrób coś sam?Pokaż swoje umiejętności, co umiesz itd., a dopiero pózniej oskarżaj innych.

Rozwalają mnie takie argumenty. To nie mogę krytykować naszej reprezentacji w piłce nożnej, bo sam nigdy w reprezentacji nie grałem? A prezydenta mogą krytykować tylko byli prezydenci, ewentualnie premierzy, ale nie za często?
    Ale trochę wyrozumiałości dla nowicjusza, każdy kiedy zaczyna modowanie potrzebuje trochę pomocy, dlatego nie musiecie go odrazu gnoić.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #59 dnia: Grudnia 03, 2009, 17:29:06 »
    Nie chodziło mi o to, aż w tak dosłownej treści, bo zaraz inni by mówili, że oni nie moga oskarżać, a ja to robie cały czas ;D
    Ja może jakieś nowe modele zrobie, alu musiałbym szybko, bo jutro mam formata i wszystko może pójść w zapomnienie ;D