Jeżeli go tak krytykujesz to może zrób coś sam?Pokaż swoje umiejętności, co umiesz itd., a dopiero pózniej oskarżaj innych.Tak samo ze wszystkimi, gdybyście powiedzieli, że zrobicie moda, ohohoho ola boga, wszyscy by mówili, że ale zajefajnie, ale będzie fajny moda, bo któryś tam ma 200 postów na liczniku, on ma dopiero 30 i nikt tutaj mu widzę nie pomaga oprócz mnie i miśka...Wezcie się do roboty i pokażcie na co was stać np. Daedalus, Kolba, Alkhadias,Mat Berserker (na jego grożbe ustąpiłem - pisał mi coś o MP40, granatach - bla bal bla...) - proszę bardzo, oni pcoś potrafią ( i to wielkie COŚ ;P) i mogą tutaj coś powiedzieć i wyrazić swoje zdanie.Ja sam niewiele umiem, ale ni mam zamiaru patrzeć na to, jak wy wydzieracie się na nowego usera, który zaczyna przygodę z modowaniem.Ja rozumiem, zaraz będą komentarze typu "Co za gość...******* go czy co...","On sam nic nie umie, a na nas ***** krzyczy...", ale zachowajcie trochę szacunku i dajcie chłopakowi pracować...Może mu się uda, albo nie uda...Każdy od czegoś zaczyna i ma prawo to robić, a wy nie macie prawa mu w tym przeszkodzić...
EdiT D0Wn:No i o to chodzi, kolego ;P