Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Devil May Cry (seria)  (Przeczytany 6955 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Devil May Cry (seria)
    « Odpowiedź #15 dnia: Lipca 26, 2010, 21:28:30 »
    Ja tam w 3 zabiłem już strażników i tera błądzę jestem przy pierwszej walce z Vergilem :P

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #16 dnia: Lipca 26, 2010, 22:47:42 »
    A ja kupiłem CD-A, pograłem w grę parę minut i stwierdziłem iż Diablo jest dużo lepszym Hack'n'slachem... Może gdybym miał pada do DMC przypadło mi do gustu, lecz klawiatury to wolę rozpieprzać w Space-simach...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline TenOdZygmunta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lipca 27, 2010, 17:48:46 »
    Ta ja przeszedłem Dantem i mam problem Vergilem ... Przy Cerberze ^_^ gdyż trzeba dużo celować u Vergila a przy dantym się ten problem zerował :p

Offline J4ffarello

• Użytkownik
    • Lubię spam!
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 31, 2010, 02:36:03 »
    Grałem tylko w Devil May Cry 4, i uważam że gra po prostu wymiata! Pełna akcji, kombosów, humoru ("To jak darmowy bufet <<bierz i żryj ile wlezie>>!" xD), a niecodzienna otoczka fabularna oraz niecodzienny klimat całkiem przypadły mi do gustu (no i te operowe arie...). Co prawda gra Neronem czasami przynudzała (tylko ten Niszczyciel i nic więcej...), ale Dante ze swoimi stylami wynagradzał mi to z nawiązką (wybrałem build full gunslinger). :) Grałem przy tym na klawie, a na sterowanie nie miałem co narzekać, toteż zastanawiam się nad kupnem poprzednich części. Super timor!!!

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 22, 2012, 21:53:31 »
    No to łopata w rękę i odkopujemy.
    Grałem w czwórkę i przeszedłem na wszystkich poziomach trudności oprócz piekło i niebo (czy coś takiego). Gra Dantem to czysta przyjemność. W porównaniu z Nero Dante to maszynka do siekania mięsa. Szczególnie walka z bossami (Początkujący gracze, słabo znający grę, powiedzą, że Nero ze względu na Devil Arm ma fory. Nic bardziej mylnego) jest bajecznie prosta. Pomaga tu niepozorny... Lucyfer! A konkretniej stajemy przodem do wroga (żeby było łatwiej) zaczynamy obrzucać go pociskami (blokada+lewa gałka do przodu+atak). Robimy tak, aż stare pociski zaczną wybuchać. Ale nawet wtedy nie przestajemy. Obrażenia są kolosalne. Na łatwym boss ginie po jednym kombosie. Jeszcze lepiej jest gdy włączymy do tego DT. Dante będzie wyrzucał pociski dużo szybciej.
    Grę polecam gorąco. Teraz ciągle tanieje i łatwiej ją kupić. Naprawde się opłaca.