Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Twierdza 2 + Mody  (Przeczytany 11952 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mati3333

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Twierdza 2 + Mody
    « Odpowiedź #15 dnia: Listopada 19, 2009, 20:31:11 »
    Twierdza Krzyżowiec EXTREME to druga czy pierwsza częsc ?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #16 dnia: Listopada 19, 2009, 20:34:23 »
    Żadna. To odswierzenie Twierdzy Krzyżowiec, w którym można mieć 10,000 wojska , jest lepsza grafa itp.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #17 dnia: Listopada 19, 2009, 21:16:20 »
    jest lepsza grafa itp.

Czy ja wiem... Extreem to wg mnie nie wypał i klapa, po za jakimś drobnym urozmaiceniem rozgrywki nic wielkiego nie wnosi.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #18 dnia: Listopada 19, 2009, 21:17:15 »
    Wiem. Ja odpowiadam koledze przede mną .
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #19 dnia: Listopada 20, 2009, 02:38:48 »
    To teraz coś ode mnie.
    Jeżeli chcecie utrzymać ten temat, to starajcie się utrzymywać poziom wypowiedzi. Pamiętajcie, że jednozdaniowe wypowiedzi nie będą tolerowane. Starajcie sie rozwijać swoje zdania. Jeżeli dalej tak pójdzie zamknę ten temat.

Ponad to, takie wypowiedzi nie będą tolerowane.
    (offtop on) A oto i kolejny bezsensowny post naszego forumowego błazna i głupka Jeferiaza. Bijcie przed nim pokłony bo jest królem głupków i błaznów !!! (offtop off)
    Za obrazę innego użytkownika oraz fatalną ortografię Archimonde otrzymuje ode mnie 2 ostrzeżenia. Dwa, ponieważ od dawna Ci się zbierało. Radzę wziąć słownik do ręki i uczyć się poprawnego pisania lub przynajmniej używać opcji "Sprawdź Ortografię". Wybacz, ale Twoich zdań nie da się czytać.

Jeferiaz masz ode mnie ustne ostrzeżenie za naskakiwanie na Archimonde i offtop. Jeszcze raz, a lądujesz z banem.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 07, 2010, 10:07:30 »
    To ja mam taki mały problem i liczę, że mi ktoś w tym pomoże... chce sobie pograć w Twierdze 2 i mam mały problem z edytorem map (kilka osób mówiło mi, że ma ten sam problem), polega on na tym, że po zrobieniu mapki, określeniu celów gry, wroga nacja nie rozwija się, tzn rozwija ale do pewnego poziomu, nie atakuje, siedzi w swojej własnej kupie, nie wiem czy to jest wina AI czy może źle określam cele misji... jak ktoś zna rozwiązanie problemu to dawać mi to tu :P

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 07, 2010, 13:56:24 »
    Błąd AI, to się tam rozwiązuje jak się bodajże kogoś im naprzeciw wystawi to wtedy ruszają...

Mnie tam zawsze wszystko fajnie śmigało :P
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 07, 2010, 13:59:45 »
    Błąd AI, to się tam rozwiązuje jak się bodajże kogoś im naprzeciw wystawi to wtedy ruszają...

Mnie tam zawsze wszystko fajnie śmigało :P

Kalsiver to akurat mi mało mówi, bo mnie mendy nie chcą atakować, gorzej, nie chcą się rozwijać, atakowałem ich, podchodziłem pod nich...i nic... robiłeś kiedyś jakiś edytor "wolnej gry"?? jak tak to daj cele jakie wyznaczyłeś podczas rozgrywk?? może tu tkwi błąd

Ps. Kto pomoże, to dostanie lizaka!!!:)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2010, 14:13:36 wysłana przez pwi7aaf »

Offline Galik

• Użytkownik
    Witam
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 07, 2010, 18:51:20 »
    Witam czy grał ktoś kiedyś w grę Stronghold 2 inaczej Twierdza 2 ? Mianowicie szukam do niej moda zamieniającego w władzę pierścieni. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś rzucił linkiem, a jesli jego instalacja jest bardziej problematyczna niż łatwa to prosiłbym o łopatalogiczne wytłumaczenie co i jak :-).
    Z góry dzięki.

Scalam z właściwym tematem i na przyszłość pamiętaj o regulaminie.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2010, 19:08:02 wysłana przez proud »
    Na świecie niema wielu idiotów po prostu są tak sprytnie porozstawiani, że spotykamy ich co krok.<br />Niech żyje Caldaria :-).

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 07, 2010, 18:53:36 »
    Trzeba było zakładać nowy temat? Nie można było przeczytać chociaż pierwszej strony w Innych grach?

Masz tu temat, jest 5 w kolejce, tam się spytaj.  http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3623.0

I nie będę Cię opierdzielał, bo od tego jest administracja.

Edit: O widzę, że proudzik scalił temacik :P.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2010, 18:56:38 wysłana przez Xasan »