Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sława!  (Przeczytany 1840 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Viking_finn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • zło?
    Sława!
    « dnia: Listopada 15, 2009, 23:29:10 »
    Witajcie dzielni wojowie. Jako "świeżak" na tym zacnym forum postanowiłem się najpierw przywitać. Forum odwiedzam już od dłuższego czasu, lecz dopiero dziś postanowiłem by się zarejestrować. Spodobała mi się ta atmosfera panująca tutaj i mam nadzieję, że zostanę tu zaakceptowany bo mam zamiar się dość często udzielać. Cóż, może powiem, że ostatnio najczęściej odwiedzam tematy związane z najbardziej wyczekiwanym przeze mnie modem, który zwie się Rządy Miecza. No ale nie myślcie sobie, że jestem jednym z tych, którzy co chwilę pytają kiedy on się pojawi, wręcz przeciwnie, zamierzam cierpliwie czekać aż zostanie on ukończony. Z góry zaznaczam, że mam zamiar przestrzegać regulaminu.

Chyba najwyższy czas bym opowiedział coś o sobie. Hmm... Me prawdziwe imię jest mało istotne gdyż wszyscy zwą mnie Jari lub po prostu wiking. Siedemnaście wiosen mam na karku. Uwielbiam historię (z naciskiem na wczesnośredniowieczną Skandynawię), oraz muzykę. Co do muzyki to po prostu uwielbiam folk, folk metal i viking metal. Z resztą sam gram w folk metalowej kapeli. Jeśli już mowa o muzyce to gdyby ktoś chciał się dowiedzieć czegoś więcej na temat mojego chorego gustu muzycznego to mnie znajdzie na last.fm pod nickiem viking_finn.

W Mount&Blade gram od jakiegoś czasu, najbardziej do gustu przypadła mi gra po stronie Nordów. Z modów do tej pory najbardziej spodobał mi się Roots of Yggdrassil (z wiadomych powodów :P). Poza tym mam w planach w przyszłym roku dołączyć do jakiejś drużyny wojów, lecz nie wiem co z tym będzie bo w mojej okolicy znaleźć takowej nie potrafię, a wszak nie dołączę do bractwa rycerskiego, gdyż nie odpowiada mi ten okres historyczny.

Pozdrawiam, Jari.
    "...od tarczy, że da ochronę, od miecza - ostrego cięcia..." - Hávamál, I, 81. http://www.lastfm.pl/user/viking_finn

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    Odp: Sława!
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 16, 2009, 00:46:45 »
    Witamy.Ja osobiście bardziej wolę naszą skoczną słowiańską kulturę niż tą ponurą skandynawską, ale w M&B lubiłem swego czasu walczyć po stronie Nordów.Skurczybyki są niesamowicie zawzięci jakby jakieś chendorzone osy ,czy szerszenie.Zaś co się tyczy folku to jeśliś taki pasjonat to prosiłbym o podanie jakiś fajnych kapel folkowych ,ale takich starających się naprawdę odtworzyć starą skandynawską muzykę, bo ja szukając takiej musiałem przedzierać się przez tony najróżniejszego metalowego gówna aż w końcu zrezygnowałem.A co się tyczy drużyny wojów to swego czasu urzędował tutaj taki Aexlvaen miał gość specyficzne poczucie humoru ,ale ogólnie był spoko.Należał on właśnie do jakiegoś Teamu rekonstruującego te twoje czasy wczesnośredniowiecznej północy.Możesz obaczyć jego profil i się z, nim skontaktować.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2009, 01:02:11 wysłana przez Kąbiner »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 16, 2009, 08:58:27 »
    Witam cię w imieniu administracji. To dobrze, że nie zamierzasz zakładać zbędnych tematów, co niestety w przypadku nowych userów jest rzeczą nagminną. Mam nadzieję, że będziesz sie tu dobrze czuł i miło spędzał czas. Też lubię muzykę folkową, niestety rzadko mam okazję jej słuchać. Na koniec tradycyjnie pozdrawiam Cię starożytnym pozdrowieniem AVE!

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 16, 2009, 09:07:16 »
    Witam cię w imieniu administracji. To dobrze, że nie zamierzasz zakładać zbędnych tematów, co niestety w przypadku nowych userów jest rzeczą nagminną. Mam nadzieję, że będziesz sie tu dobrze czuł i miło spędzał czas. Też lubię muzykę folkową, niestety rzadko mam okazję jej słuchać. Na koniec tradycyjnie pozdrawiam Cię starożytnym pozdrowieniem AVE!

xD

A ja Cię witam w imieniu najbardziej the beściackich userów forum, najprzystojnieszych, nazajebistszych, najfajniejszych, superowych i zajefajnych (skład osobowy: tylko ja :P) Miłej zabawy na forum Vikingu:)

Ps. Nawet mam Fankluby:)

Edit@down: "(skład osobowy: tylko ja :P)" i wszystko jasne:)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2009, 11:04:09 wysłana przez pwi7aaf »

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 16, 2009, 09:42:55 »
    Dołączam się do tej grupy pif-pafa ;F.
    Cześć, baw się dobrze.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 16, 2009, 13:24:10 »
    Witam ,lecz aby w pełni zostać użytkownikiem forum musisz przeczytać regulamin i ... odpowiedzieć na te pytania :

(click to show/hide)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 16, 2009, 14:26:40 »
    Nawet nie próbuj :D Dowcipnisie jedni :P

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 16, 2009, 14:56:11 »
    Czemu nie ?? :P Jak chcesz to odpowiadaj i Kalpokora nie słuchaj :P

PS. Jeszcze raz serdecznie witam . :D

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 16, 2009, 14:58:18 »
    Serdecznie Cię witam i życzę wielu miłych chwil spędzonych na forum.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 16, 2009, 15:44:59 »
    Witamy na pokładzie! Cieszę się, że wreszcie pojawił się jakiś porządny użytkownik, czego o dużej części nowych powiedzieć nie mogę.

Skoro słuchasz folk metalu to czy mógłbyś mi polecić jakiś ciekawy zespół? Cały czas poszukuję zespołu, który by mi odpowiadał ale bezskutecznie.
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 16, 2009, 16:17:29 »
    I ja cie witam o wojowniku świata M&B, mam nadzieje że będziesz się tutaj dobrze czuł i stwarzał odpowiednią atmosferę :)
    Co prawda twych postów jest jeszcze mało ale liczę ze niedługo pojawi się ich więcej .

PS : Nie spamuj bo tutejsza Administracja tylko czeka by komuś dać warna lub zbanować ;D

Offline Viking_finn

• Użytkownik
    • zło?
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 16, 2009, 21:39:17 »
    Dzięki za akceptację i miłe słowa na powitanie :D
    Hmm... co do muzyki to polecić mogę różne zespoły, czy to folk, czy folk metal, ale uogólniać nie mogę bo jedni wolą słowiański folk, a inni celtycki, a to dość duża różnica. Piszę dopiero teraz bo wcześniej byłem trochę zajęty. Spamować nie mam zamiaru, a regulamin czytałem. A na pytania chętnie odpowiem.

(click to show/hide)

Uff, myślałem że nigdy nie skończę. czy teraz mogę zostać wliczony w poczet użytkowników forum? :P
    "...od tarczy, że da ochronę, od miecza - ostrego cięcia..." - Hávamál, I, 81. http://www.lastfm.pl/user/viking_finn

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 16, 2009, 22:17:32 »
    Chyba cię jeszcze nie przywitałem... Witaj vikingu (nie obrazisz się ?)

Uff, myślałem że nigdy nie skończę. czy teraz mogę zostać wliczony w poczet użytkowników forum? :P

No pewnie!

Pozdrawiam

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 16, 2009, 22:18:55 »
    Byłbyś i bez tego. Wiesz prawda?.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 16, 2009, 22:19:30 »
    Nie wiem kto ci wcisną tą ankietę  ;p

Ktoś musi sie dobrze bawić