Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: radio Medieval FM  (Przeczytany 1282 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xenon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    radio Medieval FM
    « dnia: Listopada 13, 2009, 01:08:14 »
    Halo, halo, tu radio Medieval FM :)
    Jako że nie samą walką rycerz żyje, w przerwach między turniejami prosimy posłuchać muzyki!

Percival - Pasla

Beltan 2008 - PERSIVAL, 2

Percival - Swords in the ring
    « Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2009, 09:20:15 wysłana przez r--x »
    ------------
    EXPO360

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    Odp: radio Medieval FM
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 13, 2009, 08:44:51 »
    Jak już przy tym jesteśmy...
    To ostatnio mnie Chidori prosił, a i niektórzy na TSie słyszeli muzykę z moich słuchawek :D to tu jest paczka z tymi utworami:
    http://uploading.com/files/86c33cbc/muzyka%2Bz%2BM%2526B.zip/
    Jest to muzyka z moda do M&B, tyle że nie pamiętam jakiego czy coś tam of pendor czy demokles. (jak ktoś sobie przypomni z jakiego to moda to niech napisze posta)
    Skoczna, wesoła zagrzewająca do walki, mi przypadła bardzo do gustu :) (bardziej niż ten mod xD )
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 13, 2009, 09:17:22 »
    Niestety nie moze zostać, bo temat ten w zaden sposob nie dotyczy warbanda. Przenosze do offtopicu, dzialu ktory jest na samym dole forum i zeby w niego wejsc trzeba kliknac na duzy, gruby, czarny napis OFFTOPIC
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 13, 2009, 09:21:36 »
    Niestety nie moze zostać, bo temat ten w zaden sposob nie dotyczy warbanda. Przenosze do offtopicu, dzialu ktory jest na samym dole forum i zeby w niego wejsc trzeba kliknac na duzy, gruby, czarny napis OFFTOPIC
    Dobra, jasne, już wyedytowałem P.S. żeby nie było bez sensu :)

dzieki - soner
    « Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2009, 09:24:39 wysłana przez soner »
    ------------
    EXPO360