Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zwierzęta  (Przeczytany 6600 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    Zwierzęta
    « dnia: Kwietnia 24, 2007, 20:45:30 »
    Jakie macie zwierzęta?

Link do aktualnego tematu: <klik>
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 14, 2019, 12:51:42 wysłana przez Kradus »

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    Odp: Zwierzęta
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 24, 2007, 21:27:02 »
    Ja mam kota i zwie sie "Dziubek". Nie smiac sie, sam to wymyslilem...
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 24, 2007, 21:56:52 »
    Ja mam 7 psów: 5 sczeniaków:Trabant, Arnold, Rambo i Pindę (niema ona konkretnego imienia, tak tylko jest nazywana przez mojego ojca),1 sukę (Mucha) i 1 psa (Nero, najstarszy pies, działa mu w pełni tylko przednia część ciała: tylna się już tylko za nim ciągnie). Pozatym przyłażą do mnie 2 koty które w okresie zimy były baaardzo denerwujące bo wchodziły na okno na tarasie i miałczały (najgorsze jest to że mam kompa przy tym oknie i że jak się je pogoniło to wracały :/ jak wrzut na miejscu gdzie wieją smrodne wiatry :/)
    Mortal Kombat Rulezz!

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 24, 2007, 22:49:54 »
    Ja mam psa (suke) "Kluska" - nie ja ja tak nazwalem, i bialo-czarno-brudnego dachowca ktory zwie sie Pixel - nie musze tlumaczyc skad taki pomysl sie wzial w mojej glowie :).
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Error

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 25, 2007, 19:35:07 »
    A ja mam siedmioletniego brata o imieniu Rafał. Nie śmiejcie się. Nie ja to wymyśliłem...

Offline Haldir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 25, 2007, 19:40:56 »
    A ja mam siedmioletniego brata o imieniu Rafał. Nie śmiejcie się. Nie ja to wymyśliłem...
    Mamy to rozumieć że on sie zachowuje bardziej jak zwierze niż człowiek?? :)
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Error

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 25, 2007, 20:20:56 »
    Zależy od pory dnia i ogólnego nastawienia. Oczywiste jest to że w porze karmienia jest nieobliczalny i rządny mięsa, gdzie gdy jest najedzony można się z nim bawić jak z kotkiem, aczkolwiek tego nie praktykuję ponieważ wciąż mam na uwadze dwuletnią bliznę na ręce, która już chyba nie zejdzie...

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 25, 2007, 20:53:03 »
    Ja miałem wiele kotów, nawet bardzo wiele ;) Najlepszy był taki jeden czarny z białą plamą na brzuchu. Zwał się chojrak i był taki jakby rasowy:D Miał małą aerodynamiczną, mądrą głowę i był bardzo zwrotny. Swego czasu był to boss podwórka i postrach okolic. Kiedyś pod moim domem na balkonie jak walczył z innym kotem to aż spadli z niego (a dość wysoko było, a kot nie zawsze spada na 4 łapy) i tak tego obcego poharatał, że więcej już go nie widziałem. Swoją siłę zawdzięczal pewnie swoim treningom xD Jak byłem jeszcze mały zobiłem dla niego spadachron i go wyrzucałem z drugiego piętra. Latał jak komandos gromu. Zginął w niewiadomych okolicznościach, krązą plotki, że został zdradzony i zamordowany przez dachowca, niejakiego mruczka ^^

Offline Haldir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 25, 2007, 21:19:40 »
    Ja miałem wiele kotów, nawet bardzo wiele ;) Najlepszy był taki jeden czarny z białą plamą na brzuchu. Zwał się chojrak i był taki jakby rasowy:D Miał małą aerodynamiczną, mądrą głowę i był bardzo zwrotny. Swego czasu był to boss podwórka i postrach okolic. Kiedyś pod moim domem na balkonie jak walczył z innym kotem to aż spadli z niego (a dość wysoko było, a kot nie zawsze spada na 4 łapy) i tak tego obcego poharatał, że więcej już go nie widziałem. Swoją siłę zawdzięczal pewnie swoim treningom xD Jak byłem jeszcze mały zobiłem dla niego spadachron i go wyrzucałem z drugiego piętra. Latał jak komandos gromu. Zginął w niewiadomych okolicznościach, krązą plotki, że został zdradzony i zamordowany przez dachowca, niejakiego mruczka ^^

To mi na jakas taka "kocia" mafie wyglada...

Offline Dragonit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 25, 2007, 21:23:52 »
    Ja mam psa o imieniu Tofik :D

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 25, 2007, 22:18:23 »
    A ja mam psa, kundelka "Czarnego", ale bardzo bym chciał mieć owczarka niemieckiego, bo podobno to bardzo inteligentny pies, ech marzenia...

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 26, 2007, 18:04:23 »
    A ja mam psa, kundelka "Czarnego", ale bardzo bym chciał mieć owczarka niemieckiego, bo podobno to bardzo inteligentny pies, ech marzenia...

O wilku (a raczej o psie xD) mowa... Ja mam owczarka niemieckiego (ten najstarszy pies o którym wspominałem). Co do inteligencji to jakoś niemogłem go nauczyć wstań, siad itp. ale wystarczyło wskazać palcem kojeec to już do niego zapierdzielał :P.
    Mortal Kombat Rulezz!

Offline Ivar the Boneless

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 27, 2007, 08:14:51 »
    Mam kotkę o wdzięcznym imieniu Kicia. Jest już stara, śmierdzi i nikogo nie słucha. Na dodatek jestem uczulony na koty, ale w domu ten kot cieszy się lepszym poważaniem niż ja także jadę na tabletkach anty uczuleniowych hehe.
    Sku mod himlen Halvdane, vi vil fylde luften med spyd sa
    Denne kristne sol blivert sort - Ragnar Lodbrok

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 27, 2007, 16:07:26 »
    Jest już stara, śmierdzi i nikogo nie słucha

To normalne że koty nikogo niesłuchają, ale jak się zaczyna je gonić to wiedzą oco chodzi :P. Wystarczy że podniose miotłę to spierdzielają :D(chodzi mi o te 2 koty które do mnie przyłażą). No może z wyjątkiem tego "kici kici" ale i tak rzadko.
    Mortal Kombat Rulezz!

Offline Haldir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 27, 2007, 16:13:57 »
    Moj byly kot sie jakos sluchal mnie... i mi sie zdawalo jakbym go rozumial...