Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount&Blade Wersja gry 0.808  (Przeczytany 1179 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ziomalqs

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mount&Blade Wersja gry 0.808
    « dnia: Listopada 08, 2009, 15:43:27 »
    Witam.
    Potrzebuje tej oto wersji ale nie demo, bo na dorum i w internecie nie moge znalesc pelnej wersji a chcialbym zagrac na modzie TLD. Bardzo prosze o linka do pelnej wersji  0.808.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    Odp: Mount&Blade Wersja gry 0.808
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 08, 2009, 15:46:24 »

A spójrz nad swój temat...
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Talar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Mount&Blade Wersja gry 0.808
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 08, 2009, 15:54:21 »
    Barudokuku, nie zrozumiałeś go. On chce pełnej wersji z crackiem. Ziomalqs, napisz do mnie pw, jeżeli o to ci chodzi, może coś wykombinujemy.

A teraz tak na serio, to temat do zamknięcia, i jak dla mnie ostrzeżenie za próbę zdobycia cracka.