Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Legenda - Wojna Smoków  (Przeczytany 5390 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Legenda - Wojna Smoków
    « dnia: Listopada 06, 2009, 21:14:11 »
    Otóż zobaczyłem, że dużo na forum jest dużo tematów o grach "przeglądarkowych". Otóż od niedawna gram w grę pt. Legenda - Wojna Smoków

Jest to w miarę dość nowa gra, krótko ją opiszę, bo mam 38 stopni temperatury i mi się nie chce ;d. Najwyżej edytuję ;].

No to zaczynam ;]. Jest to gra typu via www, jest ona dość nowa, ma swojego klienta do pobrania, co pozwala na szybsze ładowanie się różnych akcji. Są dwie rasy Magmarowie, potężny lud ognia i ludzie, toczą oni ze sobą nieustanną wojnę.

Walka: Jest dosyć inna, niż w wielu grach tego typu, mamy do wyboru: cios w głowę, korpus lub nogi, są także specjalne ataki, które dają różne premie np. +5 obrażeń, ale żeby ich użyć, należy użyć pewnej sekwencji, np. cios w korpus + cios w korpus = +2 obrażeń ;). Należy także wspomnieć, że nowy super atak, otrzymujemy, gdy uzyskamy nowy poziom.

Broń: O niej krótko, chyba warto tylko powiedzieć o kompletach, które dają różne bonusy, np. 5 rzeczy z kompletu zabójcy daje różne bonusy do ataku i te pe.

Questy: Co tu dużo mówić, są różnorakie questy, zabij 10 kretsów(takie krety ;d), idź do wampira, on Ci każe iść do gnoma, albo przynieść mu krew. Są też questy w których trzeba się nalatać, tzw. złożone ;p, czyli idź do jednego chłopa, później zabij 10 wściekłych psów, następnie weź od chłopa jakieś tajemnicze zapiski i te pe.

Różne: Są klany(a gdzie nie? ;d), są Instancje, gdzie mona wejść tylko, gdy jest się w grupie ;).

Info: Moja postać dumny Magamar o imieniu Xasan(trudno się domyśleć?:P) który posiada 3 poziom

Strona: http://warofdragons.pl/ Chętnie bym sobie w to pograł ze znajomi, albo chociasz z wami ;)
     P.S jak coś mi się przypomni, to dopiszę :)

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    Odp: Legenda - Wojna Smoków
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 06, 2009, 21:20:34 »
    Raz grałem w tą grę i nie za bardzo mnie zachwyciła.Może i ma własnego klienta, ale Tibia też ma i dużo ludzi się nią nie zachwyciło...Nie obraż się, że pisze taki dziwny post ale słucham sobie dla jaj teraz Grupy Operacyjnej więc niech się pani nie obrazi, pani mamo Xasana(Priv ;D).

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 06, 2009, 23:07:08 »
    Ta gra byłą by fajna gdyby nad znalezieniem potwora nie siedziało się10 a czasem 15 minut(takiego którego jesteś w stanie zabić)
    Dotego exp nabija się tak wolno ,ze  można wbić 4 lvl po 3 dniach ciągłego grania...........

Offline Xasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 07, 2009, 12:10:37 »
    Jeżeli ktoś by się skusił na tą grę, to zapraszam.

P.S Przypomniało mi się ;)

Jest też takie coś, jak pola bitew, do których można dołączyć, gdy ma się 3 poziom. Jest to taka arena pvp, gdzie są dwie drużyny, i trzeba wypełnić różne cele, np. uzbierać 500 pkt, które dostaje się za zbieranie kryształów.

Chwilowo nic innego nie przychodzi mi do głowy ;]

Offline dusiek14

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • M&B FAN !
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 14, 2009, 15:02:50 »
    teżw to gram  ale od niedawna ;) mam 3 lvl i jestem człowiekiem :) grałem magmarem ale jakos mi sie nie podobało