Dniem dzisiejszym odchodzę z forum. Myślałem nad tym od wielu miesięcy, ale jakoś się z tym ociągałem. Nie mam już czasu na moderowanie, czytanie i odpisywanie na Wasze wypowiedzi czy pisanie newsów. Zajęty jestem swoim modem i kilkoma innymi sprawami, o których wie tylko Roland hr. Bretanii. Pewnie jeszcze kilka razy wstąpię popatrzyć jak sobie radzicie, ale na pewno nie nastąpi to w najbliższym czasie. Teraz podziękowania i pożegnania do następujących osób oraz dla wszystkich innych forumowiczów (przepraszam że użyłem mianowników, ale tak jest szybciej): cała administracja (w tym Daedalus i Alkhadias za cenne wskazówki dotyczące modowania), pwi7aaf za swój oryginalny charakter, Väinämöinen za nocne audycje, proud za modele, Mat berserker za rady i kilka modeli, Kalpokor za "pomoc" w uruchomieniu Warbanda, Gedus za modele, Emil za porady dotyczące moich modów i beta testowanie, Roland hr. Bretanii za olbrzymią pomoc w wykonywaniu lokacji do moda, Diego za kilka modeli, mielonka i Ivar the Boneless za inteligentne wypowiedzi, Mroczny Baton za oryginalny charakter. I oczywiście Mikias za swoje niepowtarzalne wypowiedzi :D
Trzymajcie się!