Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: (brak)  (Przeczytany 1310 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zasa213

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    (brak)
    « dnia: Listopada 06, 2009, 16:02:59 »
    Ema nazywam się Adrian mieszkam gdzieś tam i chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Interesuję się Wrestlingiem i oczywiście M&B. Obecnie gram w moda Prophesy of Pendor i CrossFire (jako PolishFire).
    « Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2009, 18:06:09 wysłana przez Józef Sztacheta »

Offline Jędrek13

• BANITA
    • Użytkownik
    • S.W.A.T.4 ForEveR ! !
    Odp: Heil Hitler!
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 06, 2009, 16:05:56 »
    Zmień nazwę tematu, bo mnie szlag trafi. Przez nich mój pradziadek zginął. A poza tym witam nowego użytkownika!

Pozdrawiam

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 06, 2009, 16:09:20 »
    Ema nazywam się Adrian mieszkam gdzieś tam i chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Interesuję się Wrestlingiem i oczywiście M&B. Obecnie gram w moda Prophesy of Pendor i CrossFire (jako PolishFire).

Za powitanie dostał byś ode mnie w twarz jakbym Cię spotkał na żywo....

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 06, 2009, 16:20:16 »
    I agree with pifcio.
    Widać nie wiesz, co znaczy te powitanie i jesteś gówniarzem, którego nadal bawią takie teksty.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 06, 2009, 16:21:34 »
    Duo Gum uspokój się , bo jak na razie to ty udowodniłeś ,ze masz mniej oleju w głowie niż on.

Witam nowego użytkownika.

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 06, 2009, 16:33:44 »
    Duo Gum uspokój się , bo jak na razie to ty udowodniłeś ,ze masz mniej oleju w głowie niż on.

Słucham?
    Spójrz na nazwę tematu.
    To, że ty nie masz nic wspólnego z tą nazwą i, że nie obraża ona twoich uczuć nie ma t w tym wypadku dla mnie znaczenia.
    Zapoznaj się z historią, dowiedz się co to znaczy to porozmawiamy.

Offline Korczak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 06, 2009, 16:36:28 »
    Chciałem coś napisać ale szkoda słów. Proponuję usunąć temat i zbanować/dać ostrzeżenie twórcy na podstawie punktów 7 i 13 regulaminu, oraz konstytucji. Jeszcze tylko polecam artykuł: http://pl.wikipedia.org/wiki/Heil_Hitler

PS: Jedyna osoba która zachowała trzeźwość myślenia to Jędrek13. Tario... Ty też przeczytaj ten artykuł.
    Pozdrawiam
    Korczak...

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 06, 2009, 16:39:35 »
    Duo, nie bulwersuj się tak, też ten temat mocno zdenerwował, ale bez przesady. Poza tym widać, że chłopak olewa wszystko, od historii, po przedstawienie samego siebie!

Tario, nie roztrząsaj, wiem że to było wredne i w ogóle, ale starajmy się zapomnieć, szczególnie że przeprosił.

A tak do tematu, to witamy na forum, i abyś zbierał mniej surowe oceny, aniżeli na razie.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 06, 2009, 17:06:16 »
    Guten tag meine Obersturmannfuhrer. Czy może wolałbyś Reichfuhrer? Och Pardon, powinienem raczej tytułować cie Fuhrerem. Tak na marginesie to witam ale niezbyt serdecznie, jeśli nie jesteś człekiem o dużym dystansie to raczej nie jesteś zbyt fajną osobą.   
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 06, 2009, 17:09:25 »
    Witam nowego użytkownika. Przykro mi, że muszę na wstępie przyznać ostrzeżenie. Na forum nie tolerujemy faszyzmu, nazizmu i innych podobnych ideologi. Radzę zapoznać się z regulaminem inaczej szybko możesz otrzymać kolejne 2 ostrzeżenia. A teraz odsyłam Ciebie do Twojej babci, dziadka, książek i filmów( chociaż tutaj był uważał), które opowiedzą Ci o zbrodniach jakich dopuścił się Hitler. Jako Polak( bo przypuszczalnie nim jesteś) musisz zrozumieć czym jest to przysłowiowe "Heil Hitler". A jeśli uważasz, że jest to zabawne to lepiej zastanów się głęboko nad swoim poczuciem humoru. Temat oczywiście zamykam.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2009, 10:19:34 wysłana przez Oktawian »