Hey !
Pomóżcie prosze ! mam problem, nie wiem czy to dobry dział ale powiem:
Mialem rebelie z veagirami i udało sie, wygrałem. No dobra wszystko ok a tu patrze a zamek jelbegi(przejąłem go) należy do Króla Yarogleka z "plebs". Myślałem że to wrogowie czy co ale okazało się że nie, wiec chciałem się trochę przejść po zamku. A na dziedzińcu stoje... ja ! moja postać tam stoi! ;( i nawet tak samo sie nazywa ;/ nie wiem co zrobić żeby jej nie było, a może tak ma być ? Ale dobra, podchodze do niego i gadam. Mam kilka odpowiedzi między innymi "spotkałem osobę o imieniu[tu imie mojej postaci]" a on coś tłumaczy że jest władcą frakcji gracza o_O, mowi dalej, ze cos tam z krolem Ragnarem i on powinien być królem, czy coś takiego. A na konic mowi ze(tak mowi własnie krol Ragnar) ze cos z Lethwinem poszukiwaczem i ze to On(krol Ragnar) powinien byc królem a nie lethwin poszukiwacz(on jest rebeliantem frakcji nordów). I nie wiem o co chodzi. A jak zmienie ubranie i wejde jeszcze raz to ten "ja" wyglada tak samo. nie wiem o co chodzi moze to jakis blad czy co ? W kazdym razie prosze o pomoc. Z góry dzięki ;)