Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: NASZE PRACE - 2D  (Przeczytany 1891 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Life goes on, come of age...
    NASZE PRACE - 2D
    « dnia: Października 30, 2009, 15:05:22 »
    Nie będę zakładał wątku w moddingu, bo to wydaje mi się że rzadko nasze prace będą dotyczyć M&B ;). Proszę wklejajcie tu prace które wykonaliście w 2D.

Na początek coś ode mnie :
    (click to show/hide)

Logo które wykonałem do strony klanowej.
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Pawello

• Użytkownik
    Odp: NASZE PRACE - 2D
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 23, 2009, 11:03:15 »
    Wybaczcie multipost, ale chciałbym aby wątek się rozwinął, bo nie wierzę że nic nie robicie w 2D :)

A teraz moc Painta. Posłuży jako szablon na tło do strony ^^
    (click to show/hide)
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 23, 2009, 11:10:29 »
    Ty to zrobiles paintem? xD

Moja praca 2d jest np. nasza strona :) Pochwale sie tez sigem jaki ostatnio wykonalem, niby nic specjalnego, ale mi sie bardzo podoba: http://img19.imageshack.us/img19/8809/sigco.jpg
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 23, 2009, 11:12:45 »
    Ja od jakiegoś czasu polubiłem grafikę 2D i myślę, że idzie mi coraz lepiej. Moje prace? Jedną masz w podpisie xD

Ostatnio jak mi się nudziło zrobiłem taką sygnaturkę/grafikę... Jakoś specjalnego zastosowania do niej nie przewidywałem, ale zrobiłem :]
    http://img136.imageshack.us/img136/6412/bloodchilds.jpg
    « Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2009, 12:14:43 wysłana przez proud »

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 23, 2009, 11:13:54 »
    Tak, paintem ^^. W gimpie nie ma linii krzywych, trzeba by było kombinować,  a tak to raz dwa i jest ^^
    Obrazek bardzo fajny, i to  coś (pasuje proudzik? :P)... xD

Proud: Też fajne ^^. Wiem że mam w podpisie twoje "dzieło" xD. Jak coś to wiesz, nadal jestem chętny do zrobienia czegokolwiek w 2d dla klanu ^^
    « Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2009, 11:28:53 wysłana przez Pawello »

Offline piotrmasteror

• BANITA
    • Użytkownik
    • THIS IS SPAAAAAM!!
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 30, 2009, 15:17:03 »
    prezentuję swojego smoka zrobionego w gimpie:
    jajo:
    nastolatek:
    Szczęka mi opadła, przebiła się przez panele, warstwę waty szklanej, folii, regipsu, desek, siedliska myszy, wpadła na dolne piętro, wylądowała na podłodze, po czym odbiła się od niej i spadła na posadzkę. Wybiła dziurę w kafelkach i metrowej grubości warstwę wiekowego, poniemieckiego betonu, wpadła do zalanej piwnicy, roztrzaskała rury doprowadzające wody, po czym wrzasnęła "ja pie**ole!"
    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 30, 2009, 20:53:07 »
    Fajnie, że wykazujesz tyle zapału, ale na przyszłość nie pisz posta pod postaem [edytuj posty] i nie zakładaj niepotrzebnych tematów.

edit down: Spokojnie, to była uwaga ogólna, jednego dubleposta usunąłem, bo nic nie wnosił do tematu.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 30, 2009, 21:42:53 wysłana przez Kalpokor »

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 30, 2009, 21:34:24 »
    Wybacz Kalpokor, ale chciałbym żeby wątek się rozwinął i czemu jest on niepotrzebny? Nie rozumiem.