Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pacyfistyczni Khergici  (Przeczytany 1755 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pacyfistyczni Khergici
    « dnia: Października 25, 2009, 10:38:58 »
    Na poczatku chcialem sie przywitac,wiec witam

Mam pewien problem- jestem lordem Khergitow i gra nimi stala sie strasznie nudna. Gdy dolaczylem do nich toczyli wojne z Vaegirami wojna po jakims czasie sie skonczyla i od tej pory nikt nam albo my komus nie wypowiedzielismy wojny. Mialem quest zeby wywolac wojne najpierw z Vaegirami,wywolam ale po 10 dniach zawarto pokoj,potem ze Swadia tez wywolalem-po 5 dniach pokoj. Teraz nie mam juz takich questow i jest cholernie nudno,relacje ze Swadia mam -100 ale wojna jakos nie wybuchla.

Mam pytanie czy to jest bug czy za jakis czas wreszcie dojdzie do wojny??

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    Odp: Pacyfistyczni Khergici
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 25, 2009, 11:06:34 »
    Atakuj karawany kupieckie, to w końcu powinna wybuchnąć ta twoja upragniona wojna ;)

PS: Pisz poprawnie po polsku (ą,ę,ó,ł,ń,ź,ż itp.) , to nie jest forum naszej klasy...
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 25, 2009, 12:16:12 »
    Atakuj karawany kupieckie, to w końcu powinna wybuchnąć ta twoja upragniona wojna ;)

Jesteś pewien, że to działa? Kiedyś tak robiłem i nie pomogło. Ale o ile mi wiadomo to pokoje i wojny są kwestią całkowicie losową?

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 25, 2009, 12:18:29 »
    U mnie przynajmniej to działało.
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Ooku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 25, 2009, 13:04:39 »
    Z tego co pamiętam jak ostatnio wywoływałem wojnę z Nordami to napadłem wpierw na karawanę aby mieć relacje na minusie, a później zająłem zamek, miasto, drugi i kolejny zamek. Od tamtej pory jesteśmy w stanie wojny. Od razu dodam, że wywołałem ją jeszcze w trakcie rebelii dla Valdyna, Vaegirskiego uzurpatora, ale ten fakt nie powinien mieć dużego znaczenia. Jak masz negatywne relacje to zdobywaj zamki, a wróg będzie musiał zareagować.

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 25, 2009, 13:12:50 »
    Grałem dziś trochę i wojna wybuchla. Dostałem questa o atakowaniu karawan no i jak narazie jest juz 5 dni wojny,oby tym razem nie skonczylo sie tak jak wczesniej

Offline lordmari

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 02, 2010, 16:39:40 »
    Mam pytanie... w wersji 0.894 też mogą wojny wybuchnąć????