Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Heh, witam.  (Przeczytany 884 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Balian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    Heh, witam.
    « dnia: Października 21, 2009, 23:06:04 »
    To może ja pójdę w ślady ShadowBlade i również się przywitam :)

Jest mi na prawdę bardzo wstyd z tego powodu :( Zarejestrowałem się bo chciałem coś napisać w temacie "With Fire and Sword". Później się rozkręciłem i postanowiłem tu zostać dłużej, potem spodobała mi się kultura forum i jego userzy. Ale po prostu nie przywitałem się :(

Przejdźmy do formalności:
    Nazywam się Adrian, mam 15 lat, chodzę do 3 gim. Interesuję się tylko trochę grami komputerowymi, jakoś nie przepadam za siedzeniem przed kompem. Od kilku lat trenuję Wschodnie sztuki walki (kung-fu), ciągły ruch jest moim atutem i kocham to co robię. W Mount & Blade gram od 2006 roku, gdy natknęłem się na temat o wfas'ie, Lubię grać jako piechociarz, ostatnio spodobało mi się harcwonictwo, frakcja to Vaegirzy, ewentualnie Khergici. Level postaci, zmienia się bo nigdy nie grałem tą samą postacią dłużej niż miesiąc :) Co jeszcze mogę powiedzieć, wspomniałem, ze kocham uprawiać kung-fu, ale wbrew pozorom nie lubię piłki nożnej i koszykówki które zaliczają się do sportu i ruchu. Słucham metalu, bardziej preferuję ten cięższy w brzmienu rodzaj metalu, ale najbardziej preferuję Viking Metal, ulubione zespoły: Ensiferum, Eluveitie, Behemoth, Amon Amarth (niedawno odkryty) i Godsmack. Szkoły nie lubię za bardzo, ale uwielbiam niektóre przedmioty, np. Historię, J.Polski, W-F oczywiście :) Wspomnę jeszcze, ze bardzo interesuję się burzami, to jest druga moja pasja, uwielbiam widok gdy podchodzę do okna i na horyzoncie widać ciemne burzowe chmury cumulonimbus, a na dodatek interesuję się też tornadami. To chyba tyle co mam do powiedzenia z mojej strony.

Przepraszam, ze robię to dopiero teraz i w dodatku po ponad trzy setnej ilości postów ;(

PS: Regulamin dawno przeczytany, dla przypomnienia godzinę temu znów go przestudiowałem :)

Liczę na to, że mnie nie zjedziecie :P

« Ostatnia zmiana: Października 21, 2009, 23:17:29 wysłana przez Balian »

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Heh, witam.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 21, 2009, 23:50:57 »
    No witam Cię Balianku! Joł! Joł! Joł! :P

Nie masz za co przepraszać, każdemu może się to zdarzyć ;). Niektórzy się w ogóle jeszcze nie przywitali, więc wiesz :).

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 22, 2009, 11:50:53 »
    Witajcie mości szlachcicu :D No wstyd 3 setki postów i dopiero teraz się wita :P

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 22, 2009, 12:00:12 »
    Witaj serdecznie, nie jesteś jedynym który wita się po dość sporym czasie od rejestracji. W przypadku kogoś z takim stażem aż wstyd przypominać Ci o przeczytaniu regulaminu;)  
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2009, 12:03:35 wysłana przez Grievous »
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 22, 2009, 17:42:57 »
    Również Witam.

PS.Ja też się witałem mając coś około 300 postów;-)

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 22, 2009, 17:59:43 »
    Witam :p Mam mniej postów chociaż jestem już dłużej zarejestrowany na tym forum (ehh 4 miesiące przerwy w graniu w M&B robią swoje :/)
    Zresztą ja wolę "słuchać głosu ludu" niż spamować jak pif xD
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."