To może ja pójdę w ślady ShadowBlade i również się przywitam :)
Jest mi na prawdę bardzo wstyd z tego powodu :( Zarejestrowałem się bo chciałem coś napisać w temacie "With Fire and Sword". Później się rozkręciłem i postanowiłem tu zostać dłużej, potem spodobała mi się kultura forum i jego userzy. Ale po prostu nie przywitałem się :(
Przejdźmy do formalności:
Nazywam się Adrian, mam 15 lat, chodzę do 3 gim. Interesuję się tylko trochę grami komputerowymi, jakoś nie przepadam za siedzeniem przed kompem. Od kilku lat trenuję Wschodnie sztuki walki (kung-fu), ciągły ruch jest moim atutem i kocham to co robię. W Mount & Blade gram od 2006 roku, gdy natknęłem się na temat o wfas'ie, Lubię grać jako piechociarz, ostatnio spodobało mi się harcwonictwo, frakcja to Vaegirzy, ewentualnie Khergici. Level postaci, zmienia się bo nigdy nie grałem tą samą postacią dłużej niż miesiąc :) Co jeszcze mogę powiedzieć, wspomniałem, ze kocham uprawiać kung-fu, ale wbrew pozorom nie lubię piłki nożnej i koszykówki które zaliczają się do sportu i ruchu. Słucham metalu, bardziej preferuję ten cięższy w brzmienu rodzaj metalu, ale najbardziej preferuję Viking Metal, ulubione zespoły: Ensiferum, Eluveitie, Behemoth, Amon Amarth (niedawno odkryty) i Godsmack. Szkoły nie lubię za bardzo, ale uwielbiam niektóre przedmioty, np. Historię, J.Polski, W-F oczywiście :) Wspomnę jeszcze, ze bardzo interesuję się burzami, to jest druga moja pasja, uwielbiam widok gdy podchodzę do okna i na horyzoncie widać ciemne burzowe chmury cumulonimbus, a na dodatek interesuję się też tornadami. To chyba tyle co mam do powiedzenia z mojej strony.
Przepraszam, ze robię to dopiero teraz i w dodatku po ponad trzy setnej ilości postów ;(
PS: Regulamin dawno przeczytany, dla przypomnienia godzinę temu znów go przestudiowałem :)
Liczę na to, że mnie nie zjedziecie :P