Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z grą  (Przeczytany 819 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sharwden

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z grą
    « dnia: Października 19, 2009, 14:29:47 »
    Witam. Mam wielki problem. Otóż po rozpoczęciu nowej gry wszystko się pozmieniało. Sargoth i kilka zamków Nordów przeszły pod władania Khanatu. Wszystkie miasta, wioski, zamki są pomieszane i nienależą do frakcji do których należeć powinny. I teraz najlepsze... Przywódcą Nordów jest Sanjar Khan. Przywódcą Swadian jakiś facet ( bez zbroji ) o imieniu "bohaterowie zaczsynają grę z graczem" czy coś takiego. Mówię na serio! Naprawdę się tak nazywa. Dodam, że bawiłem się trochę w plikach gry aby stworzyć swojego bohatera. Aha i jeszcze coś. Czasami gdy rozmawiam z ludźmi/bohaterami mówią językiem niezrozumiałym "%*DSAQ#@@" coś w tym stylu. Proszę pilnie o pomoc jeśli ktoś wie czym może być przyczyna owego problemu.
    Mam Mount & Blade v. 1.010. Ah, jeszcze dodam, że czasami gdy chce nająć bohatera role się odwracają! Na przykład kiedy chciałem nająć Bakerusha (chyba tak się nazywał) on mi tam mówi i ujawnia się opcja dialogowa "Hmm... nie słyszałem nigdy o klanie Rolfów". Skoro mówię do Bakerusha to czemu mam opcje jak u Rolfa? Problem jest pilny. Jeśli ktoś mi pomoże będę bardzo wdzięczny.
    Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2009, 14:43:36 wysłana przez Sharwden »

Fan Andrzeja Sapkowskiego.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Zepsułem gre? :(
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2009, 14:36:03 »
    Upewnij się, że wgrałeś (o ile wgrywałeś) dobre spolszczenie, skoro masz wersję gry 1.01 (pudełkową), to powinieneś wgrać spolszczenie o tym samym numerze. Jeśli to nie pomoże, to najwyraźniej przy "zabawie w plikach" coś sknociłeś. Reinstalacja gry powinna wtedy pomóc.

Aha i jeszcze zmień nazwę tematu, bo jest mało zrozumiała.

Pozdrawiam!