Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: elo elo siedem dwa zero :D  (Przeczytany 1116 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Glaner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    elo elo siedem dwa zero :D
    « dnia: Października 18, 2009, 19:00:18 »
    A więc jestem tu już od jakichś 2 dni i zadecydowałem ,że tak mało o mnie wiecie chciałbym abyście mnie poznali!
    Mam 14 lat mieszkam w Koszarach (to taka wiocha blisko Czerska)
    Czersk leży w powiacie Chojnickim oraz na Pomorzu.
    Co powiem o sobie?
    Jestem "ambitny" a właściwie ambitny inaczej a jeszcze lepiej mówiąc mam słomiany zapał.. gdy coś twórczego przyjdzie mi na myśl to na drugi dzień już mi się nie chce tego kontynuować.. co nie oznacza ,że nie dojdę do celu. Z grą M&B spotkałem się przypadkowo.. dlaczego? bo szukałem programu .. jakoś pokazał mi się program do poszerzania jednostek w M&B czyli ,że więcej może walczyć..
    Chciałem dojść do czego ten program i doszedłem .. :d na drugi dzień ściągałem grę i jestem z tego bardzo zadowolony gdy już wszystko pobrałem wyszukałem stronę o M&B i natrafiłem na to forum...
    Jakie mam hobby?
    Właściwie to nie mam i spędzam nudne wieczory nad kompem nie wiedząc co robić .. ;/
    no dobra to już wszystko.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Odp: elo elo siedem dwa zero :D
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 18, 2009, 19:08:54 »
    Witam, fajna nazwa miejscowości. Co do słomianego zapał załatw sobie takiego jakiegoś Crusadera który będzie cały czas mówił jakby było fajnie gdybyś coś zrobił. Wtedy będziecie się nawzajem "popędzać" i szybciej dojdziecie do celu.
    PS. Polecam kupić przez klucz lub wybrać się do sklepu. Gra w triala to prawie że nic przy wielkich możliwościach M&B.

Offline Glaner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2009, 19:11:48 »
    na gwiazdkę bo obecnie nie mam za co kupić i może dla was jest to mała forsa ale ja jestem dzieckiem i nie mam dochodów (mam to na piśmie ostatnio matka poszedła po zatwierdzenie bo do czegoś tam potrzebowała ,że nie mam dochodów z niczego)
    A co do crusadera to mam hehe on mnie motywuje.
    Spoko .. na gwiazkdę zakupię tę wspaniałą grę.

Offline xxKoMiSxx

• Użytkownik
    • Mount & Blade is my life..
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 18, 2009, 20:41:54 »
    Witaj.
    Ktoś z mojego przedziału wiekowego i finansowego.
    Pozdro.

Sawassas

• Gość
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 18, 2009, 21:01:19 »
    matka poszedła po zatwierdzenie
    Raczej poszła.

Przepraszam, że takie niemiłe powitanie, ale starsza o 10 lat kuzynka gdy byłem mały wciąż mnie poprawiała jak robiłem ten błąd, a teraz to się na mnie odbija i też lubię poprawiać.

A tak w ogóle to ave, chociaż to ty powinieneś chyba mnie witać ;p

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 18, 2009, 21:32:13 »
    Sawassas... nie rozumiem Cię? Po 1 : Jesteś smarkaczem jeśli chodzi o forum po 2 : Na forum,zawsze witamy się uprzejmie,jeśli tego nie potrafisz to nie wchodź w ogóle do tego działu.
    Glaner i Ja się już znamy,witam,witam ;)

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Sawassas

• Gość
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 19, 2009, 14:18:27 »
    Nigdzie nie pisze, że tylko starzy wyjadacze mogą się witać. Niepisana zasada? Wybacz.

Co do tej uprzejmości - po raz drugi przepraszam, po prostu nawyk, na pewno wiesz jak to jest z nimi. Jeśli chodzi o to, że on powinien mnie przywitać - Napisał, że wczoraj był jego drugi dzień, teraz już trzeci. WG tego co napisał wcześniej już był, ale się nie przywitał. Ja za to od razu się powitałem po aktywacji. Tak, pisze że jestem o dwa dni dłużej od niego na forum, ale aktywacji dokonałem dopiero wczoraj, więc raczej te kilka dni w moich statystykach jest oszukane.

Jeśli ciągle masz mi za złe, przepraszam. Nie chcę robić sobie wrogów już na samym początku. Może moje wypowiedzi nie wskazują na to, ale nienawidzę kłótni i wszelakich waśni.

I osobno przepraszam ciebie, Glanerze, jeśli też ciebie tamta wiadomość uraziła. Po prostu taki czasem jestem. Mimo to, jak już pisałem, nie jestem skory do walk z prawdziwymi osobami, jak coś to tylko z NPC, albo totalnymi idiotami.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 19, 2009, 14:20:09 »
    Spoko, spoko Jeferiaz po prostu wg mnie niepodstawnie się czepia....przyzwyczaj się, on taki już jest, największa maruda na forum:P

A Ciebie witamy....no i regulamin przeczytaj:P
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2009, 14:21:56 wysłana przez pwi7aaf »